Anonim

Hur man laddar med Smart

Jag letar efter en gammal TV-serie. Såvitt jag minns fanns det olika specifika karaktärer och en plot i något som en gård. Huvudpersonen var en blond och blåögd flicka, som hade en mamma som dog (jag tror på grund av en sjukdom) och hon sa till henne att när någon dör blir de till en stjärna. Fadern var läkare tror jag, han hade, om jag minns rätt, mustasch och brunt hår. Sedan fanns det naturligtvis mamman, hon hade också långt blont hår, som sin dotter. Dottern hade ofta rosa klänningar.

En annan pojke, som har brunt hår och förmodligen arbetat på gården tillsammans med en annan svart pojke som arbetade på gården med sin far.

Pojken med det bruna håret skulle senare söka efter henne, hitta henne i något som ett fosterhem, ledt av en nunna och något som en butler som uppfostrar barn och huvudpersonen hjälper dem.

Den brunhåriga pojken frågar henne om hon vill gifta sig med henne, men hon vill inte och gömmer sig bakom en dörr.

Det här är allt jag kan komma ihåg, jag hoppas att du kan hjälpa mig.

Det låter som Jeanie med ljusbrunt hår

Historien börjar i en liten stad i Pennsylvania 1838. Jeanie MacDowell är en glad och vacker flicka med ljusbrunt hår (även om detta kan uppfattas som blont hår). Jeanie tycker om att spela piano och älskar att ta pianolektioner från sin mamma.

Steven, en bra munspelarspelare, och Bill, en pojke som är mycket bra på att spela banjo, är stora vänner till Jeanie. De tycker om att spela musik tillsammans som ett litet band.

Jeanies lyckliga liv förändras dock dramatiskt efter att hennes mamma plötsligt har gått bort.

Hon upplever många svårigheter och lär sig vikten av livet och bestämmer sig för att ägna sitt liv åt att hjälpa många människor som lider av sjukdom.

Serien är en kärlekshistoria om förhållandet mellan Steven och Jeanie

1
  • Åh, magnifik! Tack så mycket! Det är precis historien, kan jag berätta genom att bara titta på bilden.