Anonim

Endgame Director adresserar Vision's Fate

Så jag tittade på Steins; Gate-filmen och blev lite förvirrad till slut.

  1. Vem är den Kurisu som bär kläderna på en 13-årig flicka som satt bredvid 13-åriga Okabe tidigare?
  2. När hon reste tillbaka och träffade Okabe i slutet, ändrades världslinjen till en annan än Steins; Gate?
  3. Så Okabe kom ihåg att Kurisu gav honom sin första kyss. Förändrades hans minnen för att gravera den händelsen, eller är detta bara ett sammansatt faktum från författaren?

Jag kommer att svara på dessa ur ordning ledsen.

2- Det finns inget riktigt svar på detta men jag kommer att berätta hur jag tolkade det. Jag tror att både Alpha- och Steins gate-världslinjerna faktiskt är förbundna före Okabes nävemöte med Kurisu. När han en gång interagerar med henne i anime skapar den Alpha-världslinjen och sedan när han sätter steinsporten tror jag att det är en gaffel i vägen. Låt mig förklara lite.I anime när Okabe kysser Kurisu talar han om hur det inte kommer att lagras i hans hippocampus eftersom det inte är hans första kyss. Jag tolkar detta när han kommer ihåg sin första kyss med Kurisu men vet inte att det faktiskt var hon. Så i både Alpha-linjen och Steins gate kom han ihåg kyssen men i steins gate kom han ihåg att det var hon så det var det som band honom till Steins gate-linjen.

3- Jag pratade om detta i nummer 2 men jag kommer att förklara lite längre. I båda raderna minns han att han hade en första kyss innan han hämtade Mayuri, men skillnaden var att han i Steins gate-linjen kommer ihåg betydelsen av det mötet. I Alpha-linjen kommer han troligtvis bara ihåg en kyss men inget annat. Skillnaden är att han i Steins gate-linjen kommer ihåg vem som gav honom det och historien som Kurisu gav honom om sitt framtida jag. Det här är troligtvis det som grundade honom till Steins gate-linjen.

Sist men inte hyresavtal 1 - Det här är en suddig plats. Jag är inte säker på om hon på den tiden såg ut som sitt 13-åriga jag om det bara var något de lade till men jag har två teorier, en mer osannolik än den andra. Troligtvis är detta bara något som producenten gjort men jag hatar det så jag kom med en annan teori. Detta är mycket osannolikt, det är faktiskt förmodligen omöjligt men det kan vara så att när Kurisu gick tillbaka i tiden till när hon också skulle ha varit 13 att alla såg henne som den ålder hon skulle ha varit då. Om hon till exempel skulle gå till en tid där hon bara var 5, skulle alla se henne som en 5-åring. Detta är troligtvis falskt på grund av att Suzu var från framtiden men såg ut som hennes verkliga ålder. Tänk vad du vill, men när producenter gör saker som det, stör det mig så jag vill ha en förklaring.