Anonim

MYSTERY GIRL SPARAR HIROKI? | Memory's Dogma KOD: 01 - Del 4 | Anime | Manga | Spel | VN-spel

Akame är bara en vanlig medlem av Night Raid. Hon har inte en integrerad roll i handlingen, och hon är inte en väsentlig karaktär: hennes frånvaro skulle inte ha förändrat berättelsens ram.

Även om hon kämpade med en fantastisk strid verkar det inte som att det skulle skilja henne från de andra, för alla andra medlemmar gjorde samma sak. Den enda skillnaden är att

hon kämpade mot Esdeath, den primära antagonisten, och överlevde slutligen.

Men å andra sidan showen är uppkallad efter henne. Dessutom är öppningen och slutet full av skildringar av henne. Hon tar det mesta av uppmärksamheten, men hon verkar inte visa en ledande roll.

Varför betonas hon så mycket, särskilt över de andra karaktärerna?

4
  • Det kan mycket väl finnas ett giltigt svar på detta, men jag tror att hon är en ordinary member of Night Raid och not an essential character kan ses som något åsiktsbaserat.
  • Jag kommer vagt ihåg att jag hörde att Akame ursprungligen skulle bli en mer central karaktär, men att det slutade med att förändras längs vägen när mer av mangan skrevs. Jag känner dock inte till någon källa som stöder detta påstående.
  • Om den "vanliga medlemmen": åtminstone i mangan, på uppdrag och när Najenda är frånvarande är hon i huvudsak chefen (utsedd av Najenda själv). Och varför seriens namn: Samma sak kan man fråga om mangan ...
  • Jag har hört något i linje med vad Senshin sa och att mangan skulle bli en h-manga innan den blev fullt utvecklad. Wiki listade författarens namn är Takahiro och du hittar mycket h-manga skrivna av författare med ett liknande namn, men jag kan inte bekräfta detta.

Mycket sent till festen här, men som författare kan jag säga att "POV" och "huvudpersonen" inte är samma sak, även om ~ 99% av tiden i berättelser, shower eller filmer är POV-karaktären faktiskt huvudpersonen.

Det är svårt att säga säkert om det var avsiktligt, men det gör det ännu mer känslomässigt påverkande när Tatsumi dör.

Gav den här showen extra omklockningsvärde för mig att veta att Akame faktiskt är huvudpersonen. Förutom Tatsumi har hon mest karaktärstillväxt.

Jag kunde vara helt av bas här, men ärligt talat tror jag att det beror på

hon är den enda som överlever.

Jag tror dock att hon är väldigt central i berättelsen. Hon är bara inte din stereotypa front- och mittperson. Hon har den mest backstory, och de skapade Akame ga KILL! Noll för att vidareutveckla hennes karaktär.

Akame, som alla andra Night Raid-medlemmar, hade en anledning att gå med. Till skillnad från de andra,

hon var tvungen att lämna en faktisk släkting bakom på regeringens sida,

så hon är redan annorlunda från alla andra direkt, för att inte tala om det faktum att hennes syster (i stort sett hennes förflutna) kom tillbaka senare i serien.

Hon hade mest karaktärsutveckling. Visst att författaren kunde ha använt vilken karaktär som helst för att nollställa, men han valde Akame. Om varför hon var centrum för uppmärksamhet, ja, hon var verkligen den starkaste,

för att inte tala om den enda som överlevde från natträkt.

Så det är bara naturligt att hon var centrum för uppmärksamheten.

Akame är centrum för uppmärksamhet eftersom hennes roll i anime är att döda ministern eller döden antingen så berättelsen följer hela natten raid men det visar akame mer på grund av hennes upplevelser som en kejserlig spion och skiljs från sin syster. även om tatsumi är huvudpersonen och huvudpersonen är dess akame som har huvudrollen som "mördaren av imperiet"

2
  • Akame dödade inte ministern i anime (Leone gjorde). Hon dödade bara Esdeath. Och kungen besegrades av Tatsumi och avrättades senare av Najenda. Därför är det lite att säga att hon är mördare av imperiet från anime.
  • Killar ni båda se upp för spoilers, placera den i en spoiler-tagg eller bara nämna inte spoilerkänslig information