Anonim

Morbjörnen sparar vandrare från vargen, minuter senare gör hon något otroligt för henne

Jag kommer ihåg att Morel och Shaiapouf har en kamp och Shaiapouf vann kampen och tog Morel pipe och kastade den någon annanstans. * Jag kommer ihåg att han kastade den i havet om inget misstag.

Så efter kampen fann Morel tillbaka sin pipa? Om han inte hade sin pipa betyder det att han är värdelös just nu?

Hittade Morel tillbaka sin pipa? Som anges i wiki,

Det är okänt om Morel hämtade eller ersatte den efteråt.

Med tanke på var mangan är nu, tvivlar jag på att vi snart kommer att hämta den eftersom fokus för närvarande ligger i expeditionen till den mörka kontinenten och arvskriget mellan prinsarna i Kakin-imperiet och så vitt jag vet är han inte i expeditionen eller som en av fursternas vakter, till skillnad från de andra jägarna.

Om han inte hade sin pipa, betyder det att han är värdelös för närvarande, eller hur? Jag skulle inte anta det lätt eftersom han har andra uppsättningar förmågor förutom de som kräver användning av hans jättepipa. Röret är inte heller något speciellt eller som bara kan göras på vissa sätt så att han enkelt kan hitta en ersättare eller hitta den som ursprungligen gjorde sitt första rör, men om vem som gjorde sitt rör ursprungligen för närvarande är också okänd.

2
  • vänta så för närvarande pågår mangan just nu?
  • 1 @kit Mangaen är för närvarande i kapitel 390, vilket är den arvbåg som jag beskrev. Jag trodde att det slutade förra året, även om jag hoppas att det fortsätter snart.