Anonim

TIM ROGERS - \ "Hot Burrito No. 1 \" LIVE på Rockwiz australiska tv 19 juli 2013 Dolby

Shichibukai är pirater som har allierat sig med världsregeringen. Men hur fungerar det mellan dem? Vad är deras regel mellan varandra? Alla Shichibukai har en rikedom, betyder det att om de fastnade blev de fortfarande straffade? På krokodilsidan arbetar han mot världsregeringen, så världsregeringen skickade honom till fängelse. Och Jinbe fick fängelse för att han vägrar att hjälpa världsregeringen att slåss mot Shirohige. Men tänk om de inte gjorde något fel och någon kunde besegra dem och ge dem till världsregeringen? Straffas fortfarande världsregeringen?

Shichibukai är kända pirater med stora bounties som har gått med i marinorna. De hjälper marinsoldater i tuffa situationer och eliminerar svaga pirater. I gengäld ignorerar världsregeringen deras handlingar, affärer etc.

När det gäller de specifika reglerna:

  • De måste regelbundet betala ett specifikt belopp (1/10) av sin vinst till världsregeringen.
  • De kommer inte att ägna sig åt någon aktivitet som påverkar ett lands fred.
  • De måste svara på marinens samtal i tuffa situationer.

I vilket fall som helst om någon av ovanstående regler bryts, kommer kontraktet att upplösas och deras belopp återaktiveras.

För den andra frågan, så länge Shichibukai ännu inte har brutit mot dessa regler, kommer de att förbli bundna med världsregeringen, och därmed kommer marinisterna att följa gruppen som besegrade dem.

Mer information kan erhållas härifrån.

Bountiesna för alla Shichibukai är alltid i kraft. Världsregeringen upphör inte med bounty på urval som Shichibukai utan bara undviker dess genomförande. Shichibukai måste betala en viss summa av sina piratkopior till WG som skatt och de måste arbeta för WG för att underkasta andra pirater. De fastnar bara när

  1. de agerar mot WG- eller WG-anslutna länder (t.ex. krokodil mot Alabasta);
  2. de följer inte WG: s order (t.ex. Jimbei).

När någon besegrar och överlämnar dem till WG är de det

  1. sätta i fängelse, om de agerade mot WG (t.ex. krokodil);
  2. inte sättas i fängelse, om de inte agerade mot WG (t.ex. Gecko Moria).

När en Shichibukai-plats är ledig, försöker WG fylla den och ber en pirat fylla den (som de gjorde med Jinbe). Alternativt kan en pirat erbjuda sig själv (som Blackbeard gjorde). Den nya Shichibukai måste ha ett starkt rykte (detta var ett krav för Blackbeard).

Överenskommelsen:

Shichibukai och deras underordnade bounties blir frysta. De får förlåtelse för sina tidigare brott (t.ex. Jinbe). Det officiella protokollet för WG-styrkor är inte att förfölja Shichibukai, trots att vissa marinister föraktar dem, som Smoker eller Fujitora.

De får leva på piratkopiering så länge de inte attackerar WG-allierade.

I utbyte:

De måste lämna en del av sin vinst till WG (denna regel uppnås troligen löst på grund av att WG inte känner till alla Shichibukai-aktiviteter).

De ska inte agera mot WG-nationer eller organisationer (t.ex. krokodil). De kan inte antingen alliera en annan piratbesättning, bara lägga till dem till sina egna (tydligt förklarade vid mötet Fujitora / Doflamingo / Law på Green Bit).

De måste se starka ut så att de inte har råd med ett offentligt nederlag (eftersom Morias första nederlag inte var allmänt känt, tappade han inte titeln förrän det sändes kriget i Marineford).

De måste kämpa för WG under vissa konstnärer som inte är helt specificerade.

Så om dessa regler bryts, återkallas Shichibukai-titeln med alla dess privilegier. Bountiesna är ofrysta (eller till och med uppfödda som Jinbe gjorde) och de behandlas mestadels som alla andra pirater kommer att bli.