Anonim

Välkommen till Fabulous Las Vegas Sign.

I avsnitt 5, runt klockan 5:13, ser vi bilen köra bort från kameran. Till höger ritas "HOTEL" -skylten horisontellt. Kan det vara så att det i verkligheten finns ett sådant tecken, eller är det bara ett ritfel?

4
  • Var såg du detta? Om det var något på YouTube är det vanligt att spegla bilden för att undvika automatisk upptäckt av upphovsrätt. Om det (eller något liknande) inte är fallet, skulle det vara bra att utesluta det.
  • Jag äger DVD: n ..
  • Bilen ser också ut att köra till höger. Jag undrar om detta gjordes för att tilltala en till stor del amerikansk publik? (De skulle vara förvirrade om bilen stod till vänster och en enkel spegel är ett bra sätt att komma runt det.)
  • @Makoto Det verkade som den troliga gärningsmannen för mig också, men jag kollade den japanska BD: n och det visar sig att det inte är någon vändning som pågår.

Först och främst händer den här scenen inte i Japan, den är i Los Angeles, där Kaleido Stage själv ligger, så det är vettigt att bilen är på höger sida.

Även om jag inte har ett definitivt svar finns det två troliga förklaringar:

  1. Under produktionen, när de skapade scenen, insåg de halvvägs eller efter det att det inte fanns i Japan, så de snedvred bakgrunden eller hela scenen.
  2. Bakgrunden var ursprungligen avsedd för bilar som kom mot tittaren, inte för de som gick ifrån oss, så de snedvred den och märkte inte skylten eller hade inte tid att korrigera den.

Det faktiska svaret är mer sannolikt att vara (eller att vara närmare) det senare, eftersom bilarna som parkerar på höger sida faktiskt är på fel sida av vägen pekar deras fronter mot skärmen (Om du inte har ett körkort: i de flesta länder anses detta olagligt, inklusive Los Angeles). Dessutom är deras drivhjul på höger sida istället för till vänster, medan det är på rätt sida i polisbilen några sekunder tidigare. (Men naturligtvis kan detta också vara ett produktionsfel.)