Anonim

Bästa barnlåtar - \ "These Are My Glasses" av Laurie Berkner

I kapitel 179 i Mord klassrum, det finns två paneler som visar händer som håller varandra:

Min aning är att det inte finns några distinkta bevis (såvida det inte finns några från anime eller filmen eller något) som lämnar det kanske till läsaren att tolka som de vill undvika motreaktion. Även om jag känner att det har varit en hel del tips som pekade mot Kayano och Nagisa om jag fick namnen rätt (Kiss, valentines, affischen i den övre vänstra panelen är av henne). Även om det också kan finnas bevis mot det som jag inte känner till.

Vilka händer är det här?

Affischen och scenen därefter med Kayano antyder starkt att den kvinnliga handen är hennes.

Det skulle känna att personen hon höll hand med någon som inte var närvarande i den gamla klassrumsbyggnaden vid den tiden, förutsatt att alla vinjetterna hände mer eller mindre i realtid.

Den mest troliga slutsatsen skulle vara att den manliga handen tillhör Nagisa.

Efter att ha varit ifrågasatt av Hara förnekade Kayano inte att de inte var tillsammans, och nämner bara att han fokuserar på sin lärarkarriär.

Anime hoppar över den här scenen så det finns ingen avgörande slutsats, bara spekulation.

2
  • Ändå visas Kayano några sidor senare med ärmar på händerna, som delvis täcker hennes handflator, medan det inte fanns några ärmar till hands på bilden ovan.
  • Hon kunde enkelt sätta på dem och ta av dem, vilket hon gör i nästa kapitel.

Jag tror inte det.

Först kommer vi ihåg att teamet skulle träffas på stationen, och de som höll hand tycks också vara med dem. Och vi måste också tänka på att Kayano redan var där när laget anlände till campus.

Så vi har Maehara, Isogai, Fuwa, Kataoka, Okajima, Yada, Kimura, Chiba, Hayami, Hara och Mimura.

Sedan kan vi lägga till att båda handlederna, som ni ser, inte täcks av någon ärm; ja, de kunde ha rullat upp ärmarna, men det vore inte mycket vettigt. Så det utesluter Kataoka, Chiba, kanske Fuwa (även om vi inte kan se var hennes ärmar når) och gör ännu mer säker på att den feminina handen inte är Kayano.

Dessutom är jag inte säker på Isogai, för som vi kan se är hans händer båda upptagna; men han kunde ha lagt påsen eller kvasten på stationen. Ja, det skulle inte vara så vettigt, men jag överväger alla möjligheter.

I slutändan är de enda möjliga populära fartygen det kan vara Isogai / Kataoka och Kimura / Yada; även om Isogai har det problem som vi först sa och Yada kanoniskt gillar tjejer (det sägs att hon hade en förälskelse på Kataoka), så jag tror personligen att det är ett fartyg som vi aldrig såg, som jag inte vet, Fuwa och Mimura , eller Hara och Okajima, eller någon du vill.