Anonim

Calvin Harris - Blame ft. John Newman

Jag avslutade just showen och jag älskade det. Det finns bara två frågor i mitt huvud. Och jag tror att det inte finns några definitiva svar på dem, de kan bara vara spekulationer, men ändå skulle jag vilja läsa dem. Jag sökte mycket men kunde inte hitta svar någonstans så jag kom hit.

Först, varför var Todo så helvetet intresserad av att skapa en häxa som kan återställa häxernas ras? Han var mänsklig och så mycket som det visas var han inte galet kär i Maria (hon var bara ett testämne för honom, sade fader Juliano).

För det andra, varför var Salomo så rädd för häxor? För att häxor var kraftfullare? Bra men om de föraktade häxor så mycket, varför hade de konflikter med Zaizen? Zaizen ville utrota häxor helt, och det gjorde Salomo också. Bara deras medel var olika. Och även medlen kunde vara motiverade eftersom de hatade häxor, så att skapa Orbo var lagligt ur deras synvinkel.

2
  • Välkommen till Anime & Manga. Det verkar som om du har två olika frågor som inte är relaterade till varandra. Det vore bättre om du kan posta var och en som en fristående fråga så att svaren kan fokuseras på varje fråga. Under tiden kan du ta en rundtur för att förstå hur denna Q & A-webbplats fungerar.
  • Jag tog bort det sista tvivel jag hade om Zaizen eftersom det verkligen inte var relaterat. Men dessa två frågor verkar nu vara relaterade, eftersom Todo arbetade för Salomo, och Todo ville återställa häxloppet medan Salomo ville förstöra häxloppet. Men varför?