Anonim

Saints Row 3 Mystery: Anpassa helikoptrar och flygplan

Jag känner mig dum att inte veta, men jag kan inte riktigt sätta fingret på var "See you space cowboy" kommer från. Jag vet att den är från en anime (som jag tror gjordes på 90-talet?), Men vilken anime är den specifikt från?

3
  • Det är kanske värt att notera att minst hälften av resultaten på den första sidan i en Google-sökning efter see you space cowboy se Cowboy Bebop.
  • Detta inlägg utarbetar vidare den berömda Cowboy Bebop-frasen: Vad betyder meningen i slutet av det senaste avsnittet om Cowboy Bebop?
  • Om du har svaret bör du acceptera ett :)

Det är definitivt Cowboy Bebop.

Bakgrundspersonen är Spike Spiegel:

Frasen är hämtad från en av slutpoängen:

Men låten på den webbplatsen matchar inte låten med titeln "See you Space Cowboy" på Original Soundtrack, men är faktiskt "Space Lion".

1
  • 4 Spiegel inte Segal

Jag tror att det liknar mycket Cowboy Bebop.

Cowboy Bebop ( Kaub i Bibappu?) Är en japansk anime-serie från 1998 utvecklad av Sunrise. Den innehöll ett produktionsteam ledt av regissören Shinichir Watanabe, manusförfattaren Keiko Nobumoto, karaktärsdesignern Toshihiro Kawamoto, den mekaniska formgivaren Kimitoshi Yamane och kompositören Yoko Kanno. Seriens tjugo-sex avsnitt (sessioner) är inställda år 2071. Den följer äventyr, missförhållanden och tragedier från ett bounty hunterbesättning som reser på Bebop, deras stjärnor. Cowboy Bebop utforskar filosofiska begrepp inklusive existentialism, existentiell ennui, ensamhet och det förflutnas inflytande.

1
  • 1 Avgörande informationspunkt: I slutet av en Cowboy Bebop-episod finns det en svart skärm med undertexter som säger "See You Space Cowboy .."

Cowboy Bebop! i slutet av varje avsnitt står det "See you space Cowboy" och går sedan till slutet.

1
  • 2 Du bör försöka utöka ditt svar lite mer. Vi föredrar lite mer detaljerade svar framför 1 inlägg (även om det är korrekt) Kontrollera svaret ovan av Rikkin för ett bra prov