Anonim

Extra kryddig Ayam Goreng McD ™

I hans framträdanden av manga visas kaidou att hoppa ner från sorajima och fortfarande leva. Mystiken kvarstår fortfarande att han inte dör även efter att ha gjort det här? varför är det så? Mytiska fruktanvändare dör inte, är det så?

Är han likadana Charlotte Linlin som inte dör även efter att ha lidit av många saker?

1
  • Mangaen har inte avslöjat Kaidous fulla krafter och hemligheter. Vi känner inte ens hans djävulens frukt än. Tills vi får dessa svar kan människor bara teoretisera varför han inte kan dö. Det finns många teorier om varför han inte kan dö, den ena är att han inte är en människa utan en verklig drake i sig själv och att han har ätit människan-människans fruktmodell demon.

Det är inte så att Kaido inte kan dö, det är att han är så stark och så kraftfull att det inte räcker för att döda honom.

Det är därför han har titeln The Strongest Creature i världen.

Det finns också en teori om att Kaido faktiskt är en skapelse av Dr. Vegapunk och hans kropp är gjord av stål, vilket ger honom enorm styrka.

2
  • Föreställ dig att chefsstriden: Luffy kämpar med kaido i 10 avsnitt, går äntligen ut med sin starkaste redskap / teknik och lyckas bara skrapa Kaido men det är tillräckligt för Franky att inse sin motståndares natur och därmed inaktivera Kaido på ett ögonblick med hans timeskip-kunskap.
  • För att vara mer exakt: det räcker inte ens för honom att få en enda repa, bara en bra huvudvärk (faktiskt förmodligen till stor del på grund av drickandet från föregående dag)