Anonim

Crispy Veg Cutlet Recept | Shaadi Aur Railway Waale Cutlet | Grönsakskotlett Kock Sanjyot Keer

I maktens turnering, när Freezer mötte Cabba, förvandlades Cabba till SSJ2 och Freezer som var i 4: e form förvandlades till Golden Freezer och besegrade Cabba SSJ2 lätt. Jag trodde att Frys 4: e form var tillräckligt stark för att besegra Cabba SSJ2 men han förvandlas till Golden Freezer gör det tvivelaktigt. Kan Frys 4: e form besegra SSJ2 Cabba?

Nej. Om du kommer ihåg, tillbaka i ROF-bågen var Base Goku lätt överväldigande Final Form Frieza. Eftersom Golden Frieza-multiplikatorn är> Super Saiyan Blue hade Frieza fördelen.
Frieza uppgav att han behärskade transformationen och stoppade uthållighetsfrågan med den gyllene formen före T.O.P. Han hade aldrig nödvändigtvis möjlighet att träna.

Universe 6 Saiyans är mycket jämförbara med Universe 7 Saiyans. Cabba kunde hålla sig mot en Base Vegeta i sin Base-form. Även i fallet med Caulifla höll hon sig mot SSJ, SSJ2 Goku etc. Medan den senare är starkare är Cabba inte långt borta. Eftersom SSJ2 är 100 * Cabba Base, skulle slutlig form Frieza inte ha en chans (Detta beror på hur stark bas Cabba är). Därför var han tvungen att vända Golden för att snabbt avsluta kampen.

3
  • Den delen av serien är väldigt svår att förstå. Jag trodde alltid att Goku använde gud ki där och hade en kraft som liknar super saiyan gud, även om det aldrig nämndes, också Vegeta som avled en explosion från Golden Freezer i "bas" -form, också, för om du kommer ihåg, förr, 1 Form Freezer besegrade SSJ Gohan, och vi vet att 1st Form Freezer är 120 gånger svagare än 4: e Form Freezer.
  • 1 @Pablo Före anime, i filmen, antog alla att Goku använde en "Godlike Saiyan" -omvandling mot Frieza. Detta är inte kanon i huvudserien. Goku hade precis blivit galet stark i sin basform. Gohan skulle vara extremt svag vid denna tidpunkt (till exempel En bas Vegeta 2-bågar senare var tillräckligt stark för att slå upp SSJ3 Gotenks). Därför blev SSJ Gohan här lätt överväldigad. Frieza höll tydligt tillbaka Ki Blast när han använde den mot Krillin och förväntade sig inte att Vegeta skulle reagera i den hastigheten. Det var därför han kunde avböja det.
  • @Pablo Dessutom är den huvudsakliga egenskapen med avseende på Gud Ki att den inte kan kännas. Det var först efter att Goku blev Super Saiyan Blue, alla nämnde att Goku's ki inte längre kunde kännas. Så det var i grunden en Base Goku som hade blivit väldigt stark efter att ha lärt sig att använda God Ki och genomgått Whis svåra träning. SSJ Gohan vid den tiden var mycket svag och rostig och extremt svagare än Base Goku.