Anonim

• ~ Våldtog ~ • Gacha LifeNaiahs PlaytimeRead Desc

Jag kommer inte ihåg namnet på en anime som jag såg för länge sedan (ungefär 20 år). I denna anime är huvudantagonisten en kvinna som kan hypnotisera människor genom att bli naken och sedan rita ut några ögonprojektorer och när människor tittar på dessa projektorer blir de galen. Jag kommer ihåg två huvudscener från denna anime, jag hoppas att det kan hjälpa.

  • I den första scenen tittar två personer på en säkerhetskamera, sedan står kvinnan framför kameran och visar sina ögonprojektorer. Då blir en av de två männen galen och hoppar av byggnaden och dör.

  • I den andra scenen kör huvudpersonen i sin bil och sedan hoppar kvinnan ovanpå en lastbil som ligger precis framför huvudpersonens bil. Under den tid som kvinnan manifesterar sina ögonprojektorer, sticker huvudpersonen en av hans ögon så att han inte blir hypnotiserad. Jag kommer ihåg att efter det ersätts huvudpersonens öga med ett kraftfullt bioniskt öga som ger honom några super onaturliga krafter där han kan styra distanserade fordon genom att använda mind control.

Tack på förhand för alla som är villiga att hjälpa till.

Namnet på anime är Midnight Eye: Gokuu.

Den faktiska scenen skiljer sig lite från din beskrivning: de två personerna var faktiskt polis som undersökte den onda vars hantlangare inkluderar kvinnan från en annan biologi med "påfågelfjädrar" som sträcker sig från hennes kropp som kan tänka på människor. En av poliserna observerade ett rum genom ett teleskop när kvinnan gick in i hans syn och hypnotiserade honom för att skjuta sin kamrat från balkongen och följa efter. Här är en skärmdump av kvinnan:

Resten är som du har beskrivit, men det bioniska ögat kan inte bara styra distanserade fordon, det kan styra alla elektroniska enheter i världen.

2
  • @JohnXargon Du är välkommen :) tänker du ge en uppröstning och acceptera detta svar?
  • Jag bara gjorde det...