Anonim

Med Joe Biden är Kina ansvarig

Så Gaara kunde inte sova, för Shukaku var inne i honom, därav hans mörka cirkelögon. Det var den killen som blev galen efter att ha försökt hålla sig vaken i 11 dagar för sitt vetenskapsprojekt.Så hur kunde Gaara fungera ordentligt, än mindre slåss?

Bevis från Narutopedia

Under deras första samtal när Gaara var barn varnade Shukaku Gaara för att det skulle ta kontroll över hans kropp och börja döda människor om han någonsin somnade

5
  • Lägg till referens till killen du sa blev galen efter att ha varit vaken i 11 dagar. Var läste du det?
  • ay ay ayase sir
  • Jag antar att svaret är magiskt.
  • ja, ja, jag hoppades att vi inte skulle behöva komma till den slutsatsen
  • Tja .. Gaara är en ninja och hans sömnbrist gjorde honom psykotisk. Han är också en jinchuuriki ... Han är inte människa.

Jag är faktiskt ganska säker på att gaara sov ibland.

Det förklaras att när värden för shukaku somnar, shukaku långsamt, nyckelord långsamt, äter bort den individens personlighet och psyke. Detta är en del av anledningen till att gaara är så instabil, för han sover ibland, och när han gör det börjar shukaku sluka sitt sinne.

1
  • 1 Det förklaras att när .... Om du vill lägga till en referens är detta kapitel 135 sid. 9

Du försöker rättfärdiga Narutos händelser med humanvetenskap. Naruto är inte science fiction, det är den större punkten här.

Ändå är Gaaras svarta cirklar ett stort tomthål i Naruto, för han hade dem sedan födseln, och jag är ganska säker på att en för tidig baby inte hade det rationella tänkande som krävs för att beröva sig sömn i andra för att bevara sin identitet från sin inre demon. Han behåller också de svarta cirklarna efter att ha förlorat shukaku, när han kan sova hur mycket han vill.

4
  • Naruto ärinte Science fiction Jag tror att det finns ett stavfel där ... eller saknade jag något?
  • Skrev inte "är inte"?
  • Kanske tolkar jag texten "Naruto är inte science fiction' = 'Naruto är facklitteratur, verkliga livet"men i mina tankar,"Naruto (och nästan all manga / anime) är en fiktion, oavsett om det är en sci-fi eller inte."Jag antar bara ett missförstånd från min sida.
  • Ja, Naruto är definitivt fiktion, är bara inte en del av den specifika genren av science fiction, där saker måste vara meningsfulla enligt mänsklig vetenskaplig förståelse.

Jag håller med Anakuraks svar att Gaara sover men med en begränsad tid och vaknar innan Shukaku tar full kontroll över sitt sinne och kropp.

Den mörka cirkeln är emellertid inte ett resultat av sömnlöshet, utan snarare ett födelsemärke som han fick sedan han hade varit en jinchuuriki även när han fortfarande var inne i sin mors livmoder.

Referens: Varför har Gaara fortfarande mörka ringar runt ögonen?