Anonim

RCMP fortsätter att undersöka off-road-bussbussning

Ciel Phantomhives adliga titel var Earl. I medeltida England var en jarl den samma som en greve i andra delar av Europa. Phantomhive är hans släktnamn; därför var det lätt att förstå honom som kallades Earl Phantomhive. Det var som att kalla Earl Peter Raeves från Wessex "Earl Raeves", eller Earl Ian Hunter från Hwicce "Earl Hunter".

Min fråga är, eftersom Phantomhive är hans släktnamn och inte namnet på en region i England (såvida inte i Kuroshitsuji-universum finns en region som heter Phantomhive, men jag har aldrig hört talas om det), vilken region / län i England var Ciel jarlen av?

Earls, Dukes och Counts kan alla vagt betraktas som samma sak. Alla kunde antingen vara härskare över en del av drottningens territorium ("Peter Peter Raeves av Wessex") eller så var det bara en titel för en del av hierarkin som låg nära monarken. Jag tror att han kallas Earl of Phantomhive, eller jag antar att du kan säga Earl Phantomhive, för det sätter honom på sin plats i hierarkin och som chef för Phantomhive-familjen. Snälla korrigera mig om jag har fel men så förstod jag det alltid.

Med det jag har läst i mangan. Earl of Phantomhive har alltid varit en direkt tjänare till drottningen. Hur mangan verkar skildra det. Fantomhive-familjen ansvarar för hela det underjordiska nätverket för hela England.

2
  • 1 Han har säkert ett län där hans titel styr över, annars skulle hans titel vara en titelrubrik, vilket skulle göra andra misstänksamma mot honom eftersom en titulär räkning (eller Earl i hans fall) är okänd. Vanligtvis skulle en titeltitel vara åtminstone av kungnivå, som till exempel titeln kung av Jerusalem (en.wikipedia.org/wiki/King_of_Jerusalem). Andra som är misstänksamma mot honom skulle göra det svårt för honom att inspektera dem, alltså för hans omslag och så att han kan göra sitt hemliga jobb som drottningens vakthund, kommer drottningen säkert inte att ge honom en titelrubrik utan en riktig titel.
  • 1 @AyaseEri Jag har just sett det igen och måste hålla med om det här svaret. Alla verkar känna Phantomhive som härskare över tunnelbanan. Det behöver inte nödvändigtvis vara mark som han styr under, särskilt om det utses av kronan. Så länge folket accepterar att det kan finnas andra saker att styra, skulle titeln vara meningsfull.