Anonim

Clix Goes TOXIC på FaZe Bizzle & TSM Commandment efter att ha föreslagit att coacha dem hur man 1V1

I avsnitt 3 säger Satoru till sin lärare att "skynda sig" och göra något åt ​​Hinazuki i slutet av deras konversation, och säger också i berättelsen att han är "positiv Yashiro väntar på vårsemester innan han handlar."

Jag är lite förvirrad. Yashiro säger tidigare att "Barnkonsultationscentret besökte deras hus tre gånger." Jag antog alltså det

  • Barnkonsultationscentret är redan orolig eller misstänksam (om de alls besökte Hinazukis hem). Yashiro informerade troligen dem om övergreppen hemma hos Hinazuki. (Även om Yashiro inte gjorde det är de redan medvetna om fallet.)

  • Barnkonsultationscentret skulle vara den part som ansvarar för ytterligare uppföljning eller skyddsåtgärder, inte Yashiro.

Har jag fel om det här? Om jag är inte fel, vad är det som Yashiro måste skynda sig och göra? (Behöver han helt enkelt påskynda saker, med tanke på att barnkonsultationscentret är "så inkompetent"?)

3
  • Jag tror att en punkt du inte fick är att Child Consultation Center besökte huset tre gånger men varje gång Hunazuki och hennes mamma inte var hemma. Det faktum att de kom tillbaka beror kanske inte på att de är oroliga, utan på att de inte hade någon att se tidigare gånger
  • @Ikaros: sant, men jag antog att besöka alls i första hand skulle indikera ett behov av att kolla in saker.
  • Jag tror att de är nyfikna och vill ta bort saker, men de är inte tillräckligt bekymrade för att komma tillbaka varje vecka / månad

Satoru ville helt enkelt att han skulle göra något, vad som helst, för att se till att Kaya skulle förbli säker. Han föreslog att ringa polisen och få rådgivarna att checka in igen. Satoru ville att läraren skulle påskynda processen eftersom han planerade att vänta till nästa skolavbrott (våren, om jag minns rätt.)