Anonim

7 hemligheter av gudinnan: kapitel 2.2 - Kalis hemlighet

Grundandet av de dolda byarna går bara cirka 100 år tillbaka. Detsamma gäller förseglingen av Tailed Beasts. Så finns det någon historia om dem? Gick de på rampage mycket? Ignorerade de bara allt och det var shinobi som upptäckte hur man tätade djuren i sig själva, att använda som ett verktyg för krig? Eller var det något annat?

Efter Hagaromos död ts tsutsuki gick Tailed Beasts sin egen väg. Kuramas tro, att svansarna var ett mått på styrka, banade tydligen vägen för djuren att skilja sig.

Människorna betraktade Tailed Beasts som monster och källor till enorm kraft. De brydde sig inte om den levande väsen Beasts hade.

För att få fördel under krigstider försökte människorna utnyttja odjurens makt. De tänkte bara på Bijuu som massförstörelsevapen. Detta gjorde i sin tur ilska Bijuu och förde hatet mot mänskligheten.

Från Tailed Beasts artikel:

Under århundradena misslyckades mänskligheten med att känna igen svansdjuren som välvilliga individer, utan i stället se dem endast som monster, demoner eller tanklösa djur som är värda att frukta och förakt. På grund av sin enorma makt sökte de tailed djuren av människor att användas som vapen i krigstider. Odjuren gillade denna behandling och blev hatade människor och blev ibland villigt de monster de betraktades som.

Så de försökte leda fredliga liv bort från mänskligheten innan bildandet av dolda byar. Men på grund av den ständiga provokationen av människorna bestämde de sig för att avvärja dem genom att bli vad människorna trodde de var.

0