Anonim

kpop fotokortsträckning (mestadels nct)

Anime täckt fram till kapitel 42 i manga och manga har nu 84 kapitel släppts. Men i juni 2009 släpptes serien på grund av att Yazawa var sjuk (Yazawa är mangaka).

Yazawa återvände från sjukhuset i början av april 2010 men har inte angett när eller om hon ska återuppta mangan.

Vet någon något om det? Kommer det att återupptas någonsin? Om så är fallet, när?

6
  • Låt mig blicka in i min kristallkula och tvinga spöket från Kubos bakgrunder att ge mig en uppskattning av ballpark när Yazawa vill rita något. Det kan dock kräva flera kapitel med skrikande osammanhängande ljud.
  • Det här är något du nog borde kolla på en nyhetskälla snarare än här, men jag ska göra mitt bästa. Såvitt jag kan säga har inget meddelats sedan Yazawa återvände från sjukhuset. Baserat på denna ANN-artikel var det en ganska svår sjukdom och till och med hon visste inte om hon skulle fortsätta. Eftersom inget annat har kommit fram sedan, är det troligen bäst att inte få dina förhoppningar upp.
  • Den här frågan verkar vara utanför ämnet eftersom den handlar om framtida händelser med avseende på produktion av en anime eller manga. Sådana detaljer är bara kända för skaparna av nämnda verk och bör kontrolleras på anime nyhetskällor snarare än här.
  • Som LoganMs kommentarer säger, är denna fråga inte bra för den här webbplatsen, eftersom anime-nyhetskällor är en bättre informationskälla. Du kan se detta metapost för mer information.
  • crunchyroll.com/anime-news/2013/11/23/… det finns några rykten om att nana snart kommer tillbaka: o