Anonim

പത്തനംതിട്ടയിൽ വനംവകുപ്പ് കസ്റ്റഡിയിൽ യുവാവ് മരിച്ച സംഭവത്തിൽ വഴിത്തിരിവ് | മാതൃഭൂമി ന്യൂസ്

På ANN-artikeln om Love Lives TV-serie rapporterar de följande: (betoning är min egen)

Anime-studion Sunrise, musiketiketten Lantis och ASCII Media Works Dengeki G Magazine utvecklade Love Live! Skolidolprojekt som ett självbeskrivet "ultimat användardeltagandeprojekt" som låter fansen rösta om framtiden för de fiktiva idolkaraktärerna. Online-mobilundersökningar har bestämt olika aspekter av idolerna, såsom frisyrer och kostymer.

Uppenbarligen säger artikeln "frisyrer och kostymer" men jag antar att det bara är två av de saker som röstas om.

Ett perfekt svar skulle innehålla skärmdumpar av alla omröstningar, men om allt du kan hitta är de vinnande resultaten (karaktär X ska ha twintails, karaktär Y ska vara blyg, karaktär Z bör vara huvudpersonen etc.) så skulle det vara mycket uppskattad också.

+50

Mätningarna verkar avgöra en hel del av serien, sans plot. Tyvärr sändes inte alla bra (åtminstone på engelska eller på annat sätt lätt att hitta). Som du nämnde röstades karaktärernas frisyrer, kostymer och utseende. Jag kunde inte hitta dessa specifika omröstningar och deras resultat. I synnerhet verkar det inte som om de faktiska omröstningssidorna finns tillgängliga längre.

Förutom karaktärsattributen bestämdes dock namnen på gruppen och mini-enheterna genom omröstningar, och det finns frekventa (och fortfarande pågående) popularitetsundersökningar. Vissa omröstningar används för att bestämma karaktärsordning i media som musikvideor.

Dengeki G's magazine är det medium genom vilket (de flesta) omröstningarna är värd. De och deras resultat trycktes i tidningarna och genomfördes via sin mobila webbplats.

(Obs! Alla tidningar publiceras två månader framåt. Här har jag använt den faktiska publiceringsmånaden snarare än "utgivningsdatum".)

De första till fjärde popularitetsundersökningarna gick enligt följande:

  • Första popularitetsundersökning: Tillkännagavs i juli 2010, pågick mellan 15 och 31 augusti.
  • Andra popularitetsundersökning: Tillkännagav december 2010 (kunde inte hitta datum för omröstning)
  • Tredje popularitetsundersökningen: Tillkännagavs juli 2011, löpte från 24 augusti till någon gång i september.
  • Fjärde popularitetsundersökning: Tillkännagavs i januari 2012, pågick från 15 februari till 10 mars. Resultaten (# 1 Kotori Minami, # 2 Niko Yazawa, # 3 Maki Nishikino) publicerades strax efter.

Namngivningarna var tidigt i publikationerna efter den första omröstningen om popularitet:

  • Första omröstning för idolgruppens namn: Ran från september till oktober 2010. Efter framgången valdes fem av de bästa namnen för att rösta om igen.
  • Andra röst för idolgruppens namn: Ran från 31 oktober 2010 till januari. Det vinnande namnet " 's" (muse) tillkännages.
  • Tre enhetsröstningar: Tillkännagavs i januari 2011 (kunde inte hitta datum för omröstning). De löpande enhetsnamnen (Printemps, BiBi och Lily White) tillkännagavs i februari.

Popularitetsrösterna (eller "allmänna val") var omröstningar gjorda för alla hjältinnor i showen och gjordes via mobiltelefonsidan via Dengeki G's mobil webbplats. Jag kunde inte hitta utgivningsdatumet för den 5: e popularitetsröstningen, men det pågår kl Love Live!officiella webbplats, och kommer att avgöra den centrala karaktären av den sjätte singelvideon.

Här är en liten publikation av ett av resultaten:

När det gäller resten av omröstningsresultaten finns de flesta av dem på den japanska Wikipedia för och Aquors (skärmdump här; de verkar inte vara tillgängliga någonstans på engelska).

1
  • 1 Även om detta svar helt klart inte är fullständigt innehåller det mycket relevant information och kan visa sig vara användbart för dem som letar efter ett mer fullständigt svar. Därför tilldelar jag min belöning även om den inte tekniskt uppfyller kraven.