Anonim

DRAGON BALL SUPER EPISODE 93 SPOILERS: KALE LA \ "FILLE BROLY \" EN MODE BERSERKER DBS - PasLeTemps # 67

Kales första omvandling (den skrymmande med tomma ögon) kallades officiellt super saiyan berseker. Nu från Brolys film visste vi att en liknande transformation kallades den legendariska super saiyan-transformationen.

Det var ett icke-kanonnamn, men i den senaste förhandsgranskningen av Dragon Ball Super hänvisade de till det namnet.

Vi vet också att Kale har minst två transformationer, hennes berserker-transformation och hennes lugna transformation (även inofficiellt känd som super-Saiyan-grön) och förhandsgranskning av sista avsnittet antydde att Kale kunde få fler transformationer (en annan lugn transformation där hon kontrollerar sin fulla kraft, något hon förmodligen inte gjorde med super Saiyan green uppenbarligen? kanske en super saiyan 3 för henne kommer).

Så min fråga är, är super Saiyan berseker och den legendariska super Saiyan transformation samma transformation, eller hänvisar de med legendariska super Saiyan transformation till en annan transformation från Kale (inte den första vi har sett från henne)

Det nämndes i avsnitt 114 att Berserker-staten i grunden var en okontrollerad version av LSSJ. Vi ser Kale kunna kontrollera denna enorma kraft och gå tå till tå med SSJG Goku. Så svaret på din fråga skulle vara ett ja!