Anonim

Highline Excel 2013 Klassvideo 40: Villkorlig formatering Grundläggande till avancerade 50 exempel

Kan du sluta med en annan magi i Fairy Tail än du har lärt dig?

Till exempel: Du tränas av en elddrake men slutar med Ice Dragon Slayer Magic.

t.ex.: Du är utbildad av en Ice-Make-guide men slutar med Fire-Make-magi. Saker så. För i Fairy Tail är jag inte säker, men har varje person sitt inslag som i Naruto? Som om de bara har is som element och sådant ...

1
  • Jag tror inte att det finns något liknande element, de lär sig bara vilken typ av magi som de lärs ut.

I Fairy Tail finns det många typer av magi, inte bara elemental eller drakemordsmagi. Om du läser / tittar på bågarna som handlar om världens historia och sagas guild, kommer du att se Mavis och grundarna / mästarna av de olika guilderna och många andra upptäcka, uppfinna eller utveckla ny magi. I olika andra bågar kommer du också att se saker som Natsu lära sig transformation magi eller att kunna absorbera blixtar, inte bara eld. Så medan någon kan visa affinitet för en viss typ av magi, betyder det inte att de inte kan göra / lära sig andra.

(BTW även i Naruto var allt de hade affiniteter för vissa element. De kunde fortfarande lära sig tekniker / jutsu från andra element, det var bara lättare att lära sig jutsu som faller under sina egna anhörigheter och mindre kraft att använda. Kakashi nämnde till och med att även om de flesta shinobi bara hade en eller två släktskaper, när du var jounin borde du kunna använda jutsu från alla element.)

Men om du behöver vissa typer av träning för att utföra vissa typer av magi, är det inte troligt att du plötsligt kommer att kunna göra det utan den träningen. I sagovärlden kunde du bara få drakemördarens magi genom att träna under en drake av det elementet eller artificiellt (som Laxus i början) från en drakekristall.

Ja, det verkar så.

Natsu ville lära sig att använda transformationsmagi av Mira i ett avsnitt, medan han specificerar om magi, han kunde hantera transformationen. Acnologia kan till exempel använda någon form av magi efter sväljning. Augusti har magin med omedelbar kloning som gjorde det möjligt för honom att uppnå många typer av magi.

Så svaret är ja, du kan uppnå vilket magiskt element som helst, baserat på de tre exemplen.

Den enda omnämnda gråzonen är Slayer Magic, som - så långt showen nämner

  • Dragon Slayers (1: a / 3: e generationen) undervisades antingen av drakar eller hade en drakekristall (2: a / 3: e generationen)
  • Devil Slayer Magic gavs till Gray av sin far Silver

Du kan lära dig själv vilket magiskt element som helst, men inte "Slayer magisk version" av det givna elementet.