Anonim

Let's Play Fate / Extra (Prolog) Del 1: Skolliv / Extra

Det nämndes i avsnitt 1 av Ufotable's Öde / obegränsat bladverk att Tohsaka brukade gå till bågskytte-dojo för att titta på någon. Tittade hon i hemlighet på Shirou för att hon hade en förälskelse på honom (men hur?) Eller såg hon efter Sakura? Visste Tohsaka känna Sakuras känslor för Shirou?

Jag antar att det berodde på Sakura. Hon visste mycket om affären mellan sin far och Matous, och det avslöjas i Heaven's Feel att trots Sakuras förändrade utseende (på grund av det brutala övergreppet Sakura led), visste hon fortfarande att Sakura var hennes syster.

För jämförelsens skull, så ser Sakura annorlunda ut före och efter att hon adopterades.

(Vänster - Förut antagen Sakura. Höger - Efter antagen Sakura)

Rin dök också upp vid dojo efter att Shirou lämnade, så att vi kan utesluta honom. Den enda andra personen i klubben som Rin har ett förhållande med är Ayako Mitsuduri, så det kan vara henne. Ändå bryr sig Rin mycket djupt om Sakura trots affären mellan deras familjer, och jag tror att jag minns att hon nämnde att hon bara kunde se Sakura långt ifrån och hellre skulle ha skyddat henne om hon hade chansen.

6
  • 1 Enligt detta inlägg slutade Tohsaka gå till dojo när någon slutade åka dit. Var Tohsaka vakande över Sakura för att skydda henne från sin kränkande bror Shinji, eller såg hon i hemlighet Sakura och Shirou och hoppas att de utvecklas till ett förhållande så att Sakura kommer att bli lycklig, och samtidigt hoppas de inte göra det för att Tohsaka också har några känslor för Shirou sedan barhoppshändelsen?
  • @GaoWeiwei jag kan inte komma ihåg om Rin nämner att hon också såg Shirou vid Bar Jump Event men jag ska dubbelkolla prologen för att se om Rin nämner om hon slutar gå efter Shirous olycka men jag antog att hon fortfarande åkte dit ibland för Sakura's skull.
  • eftersom hon är en seriös Magus av en prestigefylld familj måste hon välja en framtida make som tillåter henne att få ett barn som kommer att bära i linaget och i prologen nämner hon att hon kände en annan familj som kunde komma in i kriget men deras arving. var inte bra (som jag antog att hon menade att Shinji sine Kiritsugu var en olaglig Magus i staden som behövde kontakta henne som andra ägare) så hon skulle inte utveckla känslor för honom för djupt innan hon fick reda på att han var en Magus
  • 1 +1, jag antog också att det berodde på Sakura. Jag fick stämningen att Rin ursprungligen var intresserad av Shirou bara på grund av hur nära han var med Sakura.
  • 2 @Gao Jag har just gått igenom prologen igen, Rin blev inbjuden till Dojo av Ayako när Rin kom till skolan tidigare än vanligt. hon nämner också att hon har 3 bekanta där, en är Ayako och hon säger att man faktiskt borde ringa en bekant men nämner inte vem (kan vara Shinji men inte en bekant kan också hänvisa till Sakura eftersom de är systrar). hon nämner också att hon först blev vän med Ayako efter att ha sett dojo långt ifrån men jag kan inte bekräfta när detta var jämfört med när hon först såg Shirou och när han slutade dojo