Anonim

Lyssna på vår ungdom | Sarikha Rosli | TEDxWaiheke

I den sista scenen av Higurashi no Naku Koro ni Kai, vi ser hur Takanos förflutna förändrades när hon var barn och så småningom inte hennes föräldrar dör, då uppstod en vuxen version av Rika.

Vad betyder det? Kan Rika resa genom tiderna? Är hon en annan version av Rika?

0

Finalen är ett alternativt slut / fragment, där Takanos föräldrar inte dör som ett resultat av "miraklet" som föddes från Rika och hennes kompisers kombinerade testamente. I det ursprungliga slutet inträffar miraklet istället när Takano skjuter på Hanyuu i bergskogen och missar hennes skott.

Den vuxna versionen av Rika är troligen Frederica Bernkastel. Hennes verkliga natur / identitet ifrågasätts och diskuteras ofta av fans, särskilt de som känner till serien Umineko no Naku Koro ni av samma författare; emellertid upprättas inte en direkt och tydlig koppling mellan Bernkastel från båda serierna.

Från ett enkelt Higurashi synvinkel, åtminstone är Bernkastel en enhet född ur Rikas "mogna personlighet" på grund av hennes många reinkarnationer. Det spekuleras att medan Rika fortfarande befinner sig i fragmentet där hon vann med sina vänner och lever ett fredligt liv där, kunde Bernkastel bli en separat existens som fritt kan resa mellan de olika fragmenten (= alternativa verkligheter).

1
  • Tack för ditt svar. Jag såg Umineko No Naku Koro Ni, men bara anime. Så jag visste inte svaren på bågarna ...