Anonim

Ett stycke: Alla djävulens fruktanvändare

Jag kollade på One Piece och jag ser att Sanji är den enda besättningsmedlem som rekryteras utan att Zoro är där. Deras styrka och rivalitet åt sidan, det som är roligast är smeknamnen de fortsätter att kalla varandra med.

Konstigt nog kan jag inte hitta någon instans där Zoro kallar Sanji vid sitt namn. Har det förekommit ett exempel där Zoro hänvisar till Sanji vid sitt namn?

5
  • Nej. Det skulle inte vara kul om de var trevliga mot varandra för att ringa förnamn. 'Pervert kappa' är det bästa smeknamnet Sanji kan få från Zorro.
  • Nej, hittills har han aldrig kallat honom vid sitt namn, det hänvisades till och med i en SBS med oda: onepiece.wikia.com/wiki/SBS_Volume_73#Chapter_729.2C_Page_162
  • @ Proxy Sätt det som ett svar ... det är ett fantastiskt svar. Herr näsblod ... fan
  • Bra hitta Proxy. Antar att jag inte var den enda som undrade. Den killen fick faktiskt antalet olika namn ... Nu för att hitta de nya efter frågan!
  • Jag ser också ett par nedröstningar. Konstruktiv krtitcism uppskattas alltid, så vänligen föreslå ändringar för att förbättra frågan.

Nej, hittills har han aldrig kallat honom vid sitt namn, det hänvisades till och med i en SBS med oda: SBS Volym 73, kapitel 729, sid. 162
Användaren räknade (med frekvens) de olika namnen som Zoro och Sanji använde för varandra. Detta täcktes till volym 66 av mangan hittills.

Ursprungligt citat och redaktörens anmärkningar nedan: D: Dokusha (läsare); O: Oda

D: Zoro och Sanji slåss alltid! Jag läste One Piece och tyckte att det var konstigt att Zoro aldrig verkar hänvisa Sanji till hans namn, så jag gick tillbaka och kollade! Jag räknade upp dem från Volym 5 till 66! Här är resultaten, rangordnade efter frekvens !!! [..] Sammanfattningsvis hänvisar Sanji faktiskt till Zoro vid namn, men Zoro återvänder inte tjänsten! P.N. Lilla Marron

O: ...Okej. Tack så mycket, Little Marron! Så du räknade dem alla ... Det här var väldigt roligt att läsa! Några av dessa villkor fick mig att undra när de hade sagt dessa saker. Jag har faktiskt svårt att föreställa mig att Zoro kallar honom "Sanji" vid namn. Inte en gång, va? Wow. De kanske inte går bra, men de är båda värdefulla, pålitliga män som har Luffys rygg. Så låt oss förlåta dem deras skratt (skratt).

Sida 162: I VIZ-mangan kallar Zoro Sanji vid sitt namn några gånger för kontextens skull, men han säger inte "Sanji" uttryckligen på originaljapan.

3
  • Fantastiskt fynd! Jag var frestad att gå igenom serien igen bara för att få svar ... du räddade mig ganska länge!
  • 1 Eftersom endast länkens svar är missade, redigerade jag lite. Ändra / återställ gärna. Trevligt fynd.
  • 1 Jag förstår. Inga bekymmer jag är glad att det var till hjälp, men krediten går till användaren som var villig att gå igenom mangan och räkna alla namnreferenser: P