Anonim

Franky möter Kuma efter två år

Varför ville Bartholomew Kuma ta Luffys huvud efter Thriller Bark Arc? Var han inte medlem av Revolutionary Army och arbetade i hemlighet för sin far Dragon? Om det inte var för Zoro skulle Luffy ha dött.

4
  • Jag antar att den gången visste han inte att luffy var hans (drakar) son och så som medlem i shichibukai ville han döda honom
  • det finns en referens i avsnitt 377, strax efter händelsen säger han "din son har goda vänner"
  • åh! Låt mig sedan kolla på det! Jag kommer snart med ett svar: P
  • @ MärmîkŠhâh Fel :) han vet om sambandet mellan drakas och honom

Bartholomew Kuma var en undercover-medlem i den revolutionära armén, han kan inte bara säga till marinisterna att han inte kommer att döda Luffy. På samma sätt hörde Straw Hat Pirates and Rolling Pirates (Lolas grupp pirater) marinernas ordning och Kuma kan inte bara ta en risk att blåsa sitt eget skydd.

Därför låtsas han att slåss mot dem alla, eftersom det också ger honom en chans att kontrollera lojaliteten hos sitt besättning och vad som finns där.

4
  • Är det den enda anledningen ?? : S
  • @ Märmîk hâh Jag kollade berättelsen, och detta verkar vara den enda logiska anledningen. Vad tror du??
  • Jag kunde inte hitta något annat så jag antar att det här är bra! :) +1!
  • Är det något fel med mitt svar, jag menar att det inte accepteras även efter så mycket tid.

Jag har alltid tänkt på det som, han visste att deras besättning inte skulle göra det längre utan hård träning, så han var tvungen att få honom att inse hur det skulle vara att förlora sitt besättning. Det var också ett utmärkt sätt att behålla sitt skydd i militären.

1
  • 2 Kan du klargöra vem som är "han" och vem är "deras besättning"?

Svaret innehåller spoiler från Sabaody Arc:

Jag misstänker att han till att börja med aldrig var efter Luffys huvud. Jag tänker att Kuma faktiskt gick till Thriller Bark på uppdrag av WG, men han tänkte, först för att testa stråhattarna (som någon ovan sa) och för det andra för att skicka ut dem (som han så småningom gör senare Sabaody). Han berördes emellertid av det sätt som alla försökte skydda Luffy och när de såg deras desperation / beslutsamhet inte lyckades göra det. Tänk också på att situationen på Sabaody i grund och botten tvingade sin hand (om han inte hade skickat dem bort skulle Kizaru ha ägt dem så småningom) medan han var i Thriller Bark, skulle de vara okej även om Kuma inte skickade dem.