Anonim

Bob Carlisle - Butterfly Kisses (Official Country Version)

Idag har jag hittat den lilla bilden och jag vill verkligen veta var den kommer ifrån. Jag försökte omvänd bildsökning men inget nyttigt kom upp.

Tack för hjälpen.

9
  • Det här ser ut som en slumpmässig shoujo-liknande bild. Varifrån får du den här bilden? Någons avatar?
  • Det var på någons avatar
  • Det finns ett bättre sätt att hitta det. Dess namn är "Drottning Bonjorno!". Högerklicka bara på den och använd Googles bildsökning! ;)
  • OP säger att han försökte omvänd bildsökning och inte fick några användbara resultat. För mig ger originalbilden "edward and bella anime", och en massa orelaterade resultat på Google. Så även om du har rätt svar här, kan det använda lite mer förklaring om hur du hittade det och / eller om själva källan. Högerklicka fungerar också bara i Google Chrome eller Firefox (med ett tillägg). Vår handledning har mer information om hur du gör det i andra webbläsare.
  • Jag är ledsen, jag använder Google Chrome och jag högerklickade och klickade sedan på "Sök Google efter den här bilden" och det gav mig detta.

Efter att ha sökt i en timme hittade jag i en YouTube-kommentar på den sjunde sidan namnet på den. Jag fick reda på att det inte är någon anime eller manga. Det är ett konstverk från Sano Toshihide från den visuella romanen Drottning Bonjourno! (Drottning ).

Om du gillar bilden är här en större ...

Detta är en jpg-bild från en vektorgrafik från ZeroChan. Om du vill ha samma bild som du publicerade, använd den från ZeroChan.

Juliet, en prinsessa, var kär i huvudpersonen. Men hon tog över tronen och behövde arbeta för folket och höll tillbaka sin kärlek till honom. En dag passerade hon äntligen gränsen och sov med honom utan att veta det överhängande hotet från grannländerna

Tusen år senare träffas de alla igen på gymnasiet, som student eller som lärare eller som en äldre syster. Huvudpersonen lever ett lugnt liv. Men utlöst av ett möte med en transferstudent förändras hans liv dramatiskt. "Jag har letat efter dig." Gardinen i kampen om huvudpersonen lyfter ...

Information från Visual Novel Database.

Den kvinnliga karaktären kallas Sakurazaka Meguru ( ) och hon är en av huvudpersonerna i den visuella romanen.

Bild från ZeroChan.

Den manliga karaktären kunde jag inte hitta ... Kanske är du huvudpersonen själv? Eller för att de ofta är "ointressanta" för en sådan typ av spel ... Om du vet vad jag menar;)

1
  • 5 Wow ... Jag var på väg att ge upp.