Anonim

MMD - Superstar LAZERS

När hon kämpade mot Shichika i avsnitt 7 nämnde Nanami sin Clairvoyance, men hon sa aldrig något sådant när hon kämpade mot Maniwani tidigare (i avsnitt 4 tror jag).

Var hennes Clairvoyance vad som gjorde det möjligt för henne att kopiera Maniwanis Kempo, och hon namngav det bara inte i tidigare avsnitt? Eller lärde hon sig klarhet någon annanstans efter att hon lämnat ön, och som sådan hade hon aldrig det när Maniwani attackerade henne? Och om det är det senare fallet, var lärde hon sig det?

Wikipedia-artikel:

Dold teknik: Migeika ( ) - Nanami Yasuri föddes med gudarnas öga, med denna förmåga, hon kan se igenom vilken teknik som helst, vilken rörelse som helst, alla svagheter , därmed behärskar alla förmågor med observation.

Den klarsynta Nanami nämner var Migeika, hennes speciella teknik. Nanami säger bokstavligen att hon kan "se allt".

Cirka 8:20 säger Nanami, "Jag kan se igenom vilken teknik som helst, vilken rörelse och vilken svaghet som helst." Detta är det närmaste i båda slagscener där hon implicit nämner någon form av klarsyn. Men jag såg henne inte nämna klarsyn direkt.

11:44 säger Nanami: "Och jag har absorberat dem alla. Med dessa ögon." Hon säger inte att hon har klarsynthet (vilket är en se alla: "han antog förmågan att uppfatta saker eller händelser i framtiden eller bortom normal sensorisk kontakt." Google Definitioner). Tänk på Migeika som mer en förmåga att ta in varje bit av visuell information och bearbeta allt och förstå allt som det är. I den meningen kan hon ta in allt i strid, bearbeta den informationen och omedelbart förstå och använda den.

Genom hela showen förklaras det dock att Nanami har denna teknik, du missade helt enkelt den. Det nämns särskilt i avsnitt 4 där hon bekämpar Insektsgruppen i Maniwani.

1
  • Jag var ganska säker i avsnitt 7 Nanami sa Clairvoyance men det kan ha varit NISA Undertexter eftersom jag inte tror att jag någonsin såg ordet Migeika visas