Anonim

Låt oss spela Rugrats i Paris: The Movie [PS1]: Part 11 - Start the Music, Chuckie Chan

Förmodligen tränades Flashy Flash och Speed ​​of Sound Sonic i samma ninaby. Finns det andra ninjor därifrån i serien?

1
  • Bara FYI, det finns en hel röra av dem nu, som jag har lagt till i slutet av mitt befintliga svar.

I webbkomikern finns det för närvarande (från och med den tid då svaret först skrevs) ingenting som otvetydigt associerar Flashy Flash med Sonic på något sätt. Det finns dock några saker som kan föreslås:

När Flashy Flash bekämpar Garou använder han en teknik som kallas "Shadow Steps" för att röra sig ännu snabbare, och den typen låter som namnet på ett ninjabaserat drag. Han använder också "Wind Blade Kick", en teknik som vi såg Sonic använda mot Saitama i kapitel 15.

Å andra sidan finns det i mangan Gale Wind och Hellfire Flame, medlemmar i Monster Association. Dessa två sägs uttryckligen vara från samma by som Sonic, och mer nyligen har det blivit tydligt att Flashy Flash också kommer från denna by.

Dessa karaktärer finns inte i webcomic i denna form. De är uppenbarligen baserade på monsterna Gale och Hellfire, som också är bröder som slår sig samman för att bekämpa Flashy Flash. Men dessa har radikalt olika karaktärsdesigner (de är robotar, för en) och skickas snabbt av Flashy Flash utan att få någon riktig bakgrundshistoria. Dessa monster designades ursprungligen av en annan mangaka, så de kunde inte användas i manga-anpassningen på grund av upphovsrättsfrågor.


Situationen i webbkomikan har ändrats sedan dess, och det finns minst 23 levande ninjor som vi nu har sett, utan en mystisk "honom". Flashy Flash och Sonic avslöjas nu uttryckligen för att vara en del av den 44: e Ninja-klassen, samma som i Manga, också.

Följande är en lista över alla ninjor som dök upp, hämtade från en skanning, inklusive deras examenklass: