Anonim

Drick salvia te för att öka ditt minne, matsmältning, immunitet och mer!

Det sägs att den oändliga Tsukuyomi kan ångras av någon som har Rinnegan och chakraet för alla svansdjuren som väver råttförseglingen. Men Sage of Six Paths har dem också. Varför gör han inte det själv?

Vismannen på sex vägar har inte chakrat av alla tailed djur som han hade när han levde. Och vismannen var död när kaguya återupplivades, han kom från efterlivet genom chakranätverket för att hjälpa reinkarneringen av indra och asura.

1
  • Rimlig förklaring men kanske vissa länkar till källor kommer att göra dig mer trovärdig. Du kan också lägga till att han redan hade gett sitt SSOP-chakra till Sasuke och Naruto.

Hagoromo tsutsuki kunde inte vända den oändliga Tsukuyomi eftersom han delade sin makt mellan Sasuke och Naruto

Hagoromo delar upp sin makt jämnt mellan de två unga ninjorna och ger sitt chakra till Naruto och Sasuke, vilket i slutändan leder till att de väcker Six Paths Sage Mode respektive Rinnegan.

På grund av att han delade sin makt mellan Sasuke och Naruto, var Hagoromo tsutsuki tvungen att söka hjälp från Hokage för att utföra en kallande justu

Berätta för dem om en kraftfull kallningsteknik som han inte kan utföra nu när han gav nästan all sin makt till Sasuke och Naruto, men istället ger han instruktioner till Hokage.

...

han kallade andarna till den avlidne Kage för att hjälpa honom att utföra en kallningsteknik för att få tillbaka Team 7, de tailed djuren och Madara från Kaguya's Dimension.

Huruvida han tillfälligt eller permanent inte kunde vända den oändliga Tsukuyomi är oklar, det säger att om han var tvungen att söka hjälp för att utföra den kallande justu, var han verkligen inte tillräckligt stark för att vända den oändliga Tsukuyomi

Vismannen på sex vägar kunde ha ångrat den oändliga tsukuyomi själv eftersom han var den som gav dem dessa krafter (Naruto och Sasuke). Men hans mål var inte bara att ångra jutsu utan se till att sådana händelser aldrig händer igen? Hur? Genom att ge båda underbarnsbröderna lika makt. Genom att se till att samma konflikt som har pågått mellan de två bröderna inte uppstår igen. Shinobi-världen har blivit fredlig på grund av hans beslut att göra Naruto och Sasuke lika.

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga. Detta kan bli ett bra svar om du kan lägga till några referenser för att säkerhetskopiera ditt svar. Du kan fortfarande redigera ditt svar för att förbättra det.