Anonim

The Lost One's Weeping - English Cover av Ketsuban

I anime Unlimited Blade Works OVA räddar Rin Sabre innan hon försvinner. Varför gör hon inte samma sak i huvudanime (avsnitt 24)? I det anime-avsnittet gör eller säger hon ingenting för att hjälpa Saber (medan hon med Archer ber honom och gråter när han inte accepterar). Vad kan möjligen få Rin att ändra sig i OVA? (Jag har inte läst den visuella romanen och tänker inte, så prata gärna om den om den ger relevant information relaterad till Rin.)

Försöker Rin också rädda Archer i OVA? (Vi ser inte vad som händer, men eftersom hon redan räddar Sabre och hon skulle konsumera det mesta av sin prana, ber hon att Archer skulle vara väldigt självisk (dålig Sabre) så hon borde inte fråga Archer. Varför skulle hon i så fall överge Archer (hennes riktiga tjänare) och välj Sabre? (Återigen, om du vet något relevant från VN, berätta för mig.)

Redigera: Tydligen ber Rin också Archer att stanna i OVA (VN-källa). Varför skulle hon göra det när det inte finns någon mana för två anställda? Är hon alldeles för girig (till den grad att hon är dum och dör på grund av det) eller tänker hon överge Sabre?

4
  • Relaterad? Men jag frågade inte om Archers fall: anime.stackexchange.com/q/23856/2604
  • Det är säkert relaterat = P Uppenbarligen enligt ett av inläggen ber Rin bågskytten att stanna även i slutet där hon sparar sabel. Wow, det är konstigt ...
  • Någon som heter senshin ändrade många saker i min fråga (versaler, grammatik ...) Varför? Jag tycker att det var helt läsbart förut, men tack = P (jag tar mer försiktighet nästa gång)
  • anime.stackexchange.com/questions/37448/… Mycket relaterat. Den här länken leder till en annan fråga i denna gemenskap som får dig att förstå förhållandet mellan Rin och Archer när han dör i slutet av UBW, nödvändig för att förstå skillnaden mellan de goda och sanna ändarna eftersom vi kan förstå Rin bättre. Hon tänker fortfarande på Archer i det riktiga slutet även efter att år gått osv

Jag gjorde en sida vid sida jämförelse mellan både ägg och avsnitt 24. Jag upprepade detta 10-15 gånger för att vara säker. Det här är mina resultat: Under den första delen tills sabel ser på hennes hand är det samma. Därefter ändras det:

  • I ägget ler sabel och börjar försvinna. Hon verkar dock mindre skarpare att gå. Precis när sabel börjar le, springer Rin för att rädda henne. Rin visar mycket beslutsamhet att rädda henne också.

  • Avsnitt 24: Rin glömmer helt sabel. Det är uppenbart att hon kommer att försvinna, men hon tittar bara tanklöst på den förstörda gralen. Sabre ler och gratulerar Rin, men Rin fortsätter att stirra på den förstörda gralen. Sabre är lyckligare att gå (hennes tankar är "shrirou har dig"). I ägget börjar Rin springa när sabel ler, men här glömmer hon bara sabel.

Nu när vi har fakta klart, låt oss svara på din fråga:

  1. Bågskyttfrågan: Det har redan besvarats av någon i den andra tråden någon länkade dig i kommentarerna. Vad som sägs är:

"Något jag inte nämnde tidigare men är ganska relevant är att Rin antingen medvetet eller medvetet väljer Archer (Shirou) framför sabel. Hon ber bågskytten att stanna kvar i denna värld och gråter när han inte accepterar. Detta händer i både det goda och sant slut (precis innan det goda slutet skulle komma bågskyttens scen). Tänk att om bågskytt hade accepterat Rins förslag skulle både de sanna och lyckliga ändarna vara desamma (Rin - Shirou - Shirou). Jag tror på den goda avslutningen som Rin kör för att rädda sabel på grund av hur mycket Shirou bryr sig om henne (åtminstone 4 poäng ges till henne). Ändå genom att be bågskytt att stanna efteråt skulle sabel ha lämnat den här världen hade bågskytt accepterat (det finns inte tillräckligt med mana för dem båda och Rin vet Hon vet också att sabel inte är självisk för att stanna så, genom att fråga bågskytt är hon på ett sätt som förråder sabel, det är därför hon tänker "Jag vet att jag inte borde fråga" (men hon frågar ...) och bågskytt säger "Jag vet inte om du kommer att hålla ditt kontrakt med sabel, men jag är inte heller kvalificerad för det där")"

  1. Varför räddar Rin inte Saber i avsnitt 24 av Unlimited Blade Works?

Det verkar som att hon glömmer bort henne. Om jag skulle gissa skulle jag säga att Shirou ger poäng till båda tjejerna spelar en borgmästarroll:

  • Sann avslutning: Efter att ha fått alla poäng glömmer Rin sabel under en tid. Shirou kan leva lyckligt utan sabel och Rin kan göra detsamma. Man kan säga att Rins sinne berättar för henne att allt är ok. (Jag antar att hon aldrig inser att hon försvinner och det är därför hon tittar på var den ädla fantasmen kastades. Om hon vet att hon dör är hon en självisk BITCH). Sabre är också lyckligare att gå. Hon vet att hon inte spelar en stor roll i Shirous liv.

  • Bra slut: Rins sinne fungerar perfekt och hon sträcker snabbt mot sabel. Rin vet att Shirou behöver sabel och hon gillar att spendera tid med sabel också. Hennes sinne och kropp fungerar som bäst för att rädda henne. Sabre, som känner till Shirous kärlek till henne, accepterar. Detta är faktiskt ganska viktigt. Båda konturerna är enligt min mening relevanta. Om sabel inte hade känt att hon behövdes av Shirou skulle hon troligen ha valt döden även om Rin hade gråtit och bad henne att stanna (precis som hon gjorde med bågskytt)

Min slutsats: I slutändan är den som spelar borgmästarrollen Rin. Jag tror faktiskt att hon inte ens kommer ihåg att sabel kastade sin ädla fantasma och dör. Du måste tänka att Rin inte bara kan titta på sabel och säga: hahahaha dö du sabel tik! Rin att glömma sabel är sannolikt det bästa alternativet för att visa att hon bryr sig lite mindre om henne men samtidigt låta henne behålla sin goda natur (om hon kom ihåg att hon dör bara några meter bort kan hon ha sprungit för att rädda henne) . Då kan det också vara så att Rin i sitt hjärta accepterade Shirou och att hon skulle vara tillsammans bara de två och medvetet gjorde det. Vi vet aldrig. Jag vill tro att sabel blir mindre relevant och Rin glömmer bara bort henne, det är en mycket bättre tolkning. En annan giltig teori är tvekan. Rin tvekar några sekunder, bara tillräckligt för att det är för sent att rädda sabel. Var bara säker, hon är inte en kallblodig mördare. Om det var upp till henne är jag säker på att hon hellre vill att alla lever lyckligt. Ägget visar bara att den goda avslutningen Tohsaka tvekar inte ens en sekund. Anledningen? Det måste vara så att Shirou bryr sig mer om sabel eftersom allt annat är detsamma (Rin och sabel har exakt samma förhållande i både de goda och sanna ändarna).

1
  • 1 anime.stackexchange.com/questions/37448/… Mycket relaterat. Den här länken leder till en annan fråga i denna gemenskap som får dig att förstå förhållandet mellan Rin och Archer när han dör i slutet av UBW, nödvändig för att förstå skillnaden mellan de goda och sanna ändarna eftersom vi kan förstå Rin bättre. Hon tänker fortfarande på Archer i det riktiga slutet även efter att år gått osv

Kort VN-förklaring: UBWs Good End erhålls genom att balansera Saber och Rin affection point så att du har tillräckligt med Rin-poäng för att undvika flera Bad Ends och dumpa resten på Saber.

Så efter att Rin har befallt Saber att förstöra gralen visas en av två pauser, beroende på det slut du kommer att få:

Ny önskan (Good End): http://lparchive.org/Fatestay-night/Update%20235/1-UBW16-08a-1.jpg (på grund av den ökade tillgivenheten mellan henne och Shirou). I detta slut valde Saber att inte bryta Master Servant-bandet (0 kommandot förblir kvar efter att Rin använde den sista för att ge henne mana), och Rin valde att behålla henne, båda för hennes skull (från Ödet rutt vet du att hon är bi och lockas till Sabre) och Shirou.

Drömens slut: Vad du såg i anime. Saber fick sitt svar när han tittade på Archer Shirou-konflikten och är nöjd med att lämna världen bakom, eftersom Shirou har Rin för att hålla honom på rätt väg.

7
  • Nej, jag tror att Rin är högst nyfiken. H-scenen i V.N (ödet vägen) var en livs- eller dödssituation och det är en eroge, vad som hände där skulle ha varit likadant med andra hjältinnor, det är mest fanservice. Den nya övernattningsversionen (realta nua, som är kanon) tar också bort den scenen helt. För att inte tala om att i Fate Hollow Ataraxia när Rin och Shirou startar ett ordentligt förhållande finns det flera tillfällen där Rin gör det klart att hon bara vill ha Shirou som en kärlekspartner (som när Rin bjuder in Shirou på ett datum till sin privata pool i sitt hus , .. se nästa inlägg
  • (Shirou säger att det är en bra idé och att han kommer att berätta sabel och Rin blir supergalen. Hon slår bokstavligen Shirou och säger till honom att det är ett par dejt, så bara de två kommer dit). Dessutom har jag läst allt i de visuella romanerna och det finns inte en enda scen där sabel till och med antyder att hon gillar Rin på det sättet. En harem händer när +2 personer runt dig älskar dig och i den visuella romanen säger sabel bokstavligen i UBW bra slut att hon stannar bara för Shirou.
  • Herre, jag tror inte heller att det är Shirous harem. Även om sabel gillar Shirou, skulle hon aldrig störa deras förhållande. Sabre skickar Rin och Shirou och säger att hon kommer att försöka att inte vara en olägenhet. Att sova med Shirou betyder att förråda Rin (och Shirou på ett sätt). Sabre skulle inte göra det.
  • Jag raderade mina tidigare kommentarer eftersom de inte gav mycket mening eftersom jag skrev dem i min mobiltelefon. I princip tack för ditt svar och att Nasu aldrig sa i en intervju att Rin är bisexuell när han har blivit ombedd så det är verkligen inte bekräftat. Jag har inte läst VN men i anime är hon tydligt rak.
  • Om kommandotryck I den sanna änden måste Rin använda den sista för att tvinga sabel för att förstöra gralen med Rin inuti (döda henne). Rin dog inte för att Archer räddade henne. I det goda slutet bestämmer Saber villigt att förstöra det (tänker att hon skulle döda Rin). Så Sabre kan ha stannat i det sanna slutet om Rin hade sprang för att göra ett nytt kontrakt med henne (som Rin gjorde med bågskytten). När allt kommer omkring är den sanna avslutningen den där sabel inte kan få sig att döda Rin.