Anonim

Varje kapitel är en vinjett som vanligtvis inte på något sätt är relaterad till de andra kapitlen, förutom att karaktärer som återkommer förekommer i flera kapitel för att knyta ihop dem som i samma universum (eller alternativa universum, antar jag).

Jag kan bara komma ihåg två kapitel just nu, det ena klart, det andra inte så mycket.

En hade två killar. De gick ut och drack (tror jag) och en (blond med glasögon, IIRC) somnade. Den andra, en shaggy-haired brunett (eller något) kysser blondinen. Blond vaknar. Shaggy säger något som "Jag önskar att jag hade gjort det tidigare. Jag antar att min tid är slut." Det avslöjades att Shaggy antingen dog före den utflykten eller var i koma och dog sedan den natten.

Ett annat kapitel hade en grupp tjejer (de var alla i gymshorts, tror jag, så de kan ha varit ett volleybollag eller något) gömde sig i en skjul eller gymnastikutrustning. De är alla dödsrädda för att behöva våga sig ute och leta efter hjälp, eftersom de skickar en från sin grupp åt gången för att leta efter hjälp och vänta för att se om de återvänder eftersom det finns ett monster eller mördare som väntar ute för att mörda dem alla.

De spelar ett spel där varje person i sin tur måste namnge ett objekt / en person / vad som helst inom ett givet ämne vars namn börjar med samma bokstav som den sista bokstaven i föregående ord. De kan inte upprepa ord. Head Bitch använder ett ord som tvingar nästa tjej att upprepa ett ord eftersom det inte finns något annat ord som passar räkningen. Flickan är förtvivlad och skriker över hur Head Bitch visste att ordet inte kunde följas upp med ett tillåtet ord utan skickas ut. Head Bitch berättar sedan för de andra hur hon visste mycket väl att hon undertecknade flickans dödsorder och hur de alla hatade flickan som precis skickades ut, hur som helst.

De börjar nästa omgång av spelet efter ett tag. Flickan före Head Bitch använder ordet Head Bitch som används för att döma den tidigare löparen. Kapitel avslutas.

0

Detta är Nickelodeon av Douman Seiman. Det senare ordspelet du nämner är förmodligen shiritorispelet i kapitel 6, och den tidigare berättelsen med de två killarna kommer från kapitel 7.

1
  • @ user5024 Om detta svarade på din fråga, kom ihåg att du kan markera det som "accepterat" svar genom att klicka på bocken till höger, under röstknapparna.