Anonim

Yonko Bounty Prediction - One Piece

Jag skulle vilja veta vem i En bit världen har det maximala belöningen deklarerat mot dem till dags dato? Observera att bountybeloppet måste nämnas i antingen anime eller manga eller i filmerna. Jag antar att det är Katakuri? Men jag är inte säker.

0

Den nuvarande högsta aktiva bounty är Charlotte Katakuri, en av de tre söta befälhavarna för Yonko Big Mom med en bounty på 1.057.000.000.

Hämtad från One Piece Wikia. One Piece Manga Vol. 86 Kapitel 860 (s. 14) ges som referens.

2
  • Men jag är mycket säker på att Dragon är den mest eftersökta mannen. Även om det inte nämns som ett värde sa Garp och Robin att han har den största vinsten där ute.
  • Vid vilken tidpunkt i mangan / berättelsen sa de det? Kanske är det föråldrat.

Från och med kapitel 957 "Ultimate" vet vi nu att den högsta priset som hittills ges

5,564,800,000, piratkungen Gol D. Roger's bounty.

Från och med idag har Monkey D Luffy den högsta kända bounty av

1,500,000,000 (1,5 miljarder Beri)

4
  • true lol men hur är det med Yonko's bounties?
  • Jo, Yonko skulle ha högre bounties. Men det avslöjas inte ännu. Men främst, vem skulle ha modet att besegra en Yonko och om det lyckas, göra anspråk på regeringen, samtidigt som de visar att de är lika mycket som ett hot som Yonko var?
  • lmaoo du har en punkt där, men som jag inte förstår varför Yonkos-bounties är okända, för man skulle tro att det mest logiska skulle vara att pressa och fånga alla Yonkos eftersom de har många krafter och följare
  • Anledningen till att det finns tre maktdelningar; World Govt, Shichibukai och Yonko, beror på deras massiva makt.Därför anledningen till varför regeringen inte kan ta ner dem. Varje Yonko är lika mäktig som regeringen.