Anonim

알 파파 음악 💖 집중력 높이는 음악, 집중 잘되는 공부 음악 추천, 뇌파 진동 주파수 ASMR ♬ 공부할 때 집중력 을 높여 학습 능력 향상 을 돕는 힐링 음악

Ett Chakra-induktionspapper kan användas för att detektera en individuell Chakra-affinitet. I fall där en person föds med affinitet till flera Chakra Naturer, händer alla dessa egenskaper samtidigt med "induktionspapper"? Eller reagerar papperet endast på en individs starkaste Chakra-natur. Om så är fallet då hur kontrollerar Jonin Shinobi för deras sekundära Chakra Natures eller bestäm vilka andra element som passar dem.

1
  • Canon säger inte mycket, men jag har sett en hel del fanfiction där papperet bara reagerar på alla naturer. t.ex. från kap. 16 av denna knäckta fanfic: Sakura's paper moistened, then crumbled. Sasuke's moistened, crinkled, split in half, crumbled, and burned. Naruto's did nothing for a second. Then, just when Kakashi was about to ask if the blond was sure he was following the instructions correctly, the slip of paper flashed, shining like a thousand watt lightbulb in the boy's hand, before exploding into a shower of multicolored sparks.

I fall där en person är född med affinitet till flera Chakra-naturar, händer alla dessa egenskaper samtidigt med "induktionspapper"? Det är inte känt eller snarare, det visades aldrig i mangan så vitt jag vet. I Kapitel 315, det angavs inte om lakmuspappertestet är tillämpligt på personer som använder två naturtyper. Det antyds dock att någon person bara har en naturaffinitet, oavsett om de har Kekkei Genkai eller inte, eller om de kan använda flera naturer. Så vitt jag vet, det nämndes inga människor som har flera chakranaturaffiniteter, bara de som kan använda flera. Förekomsten av lakmuspappertestet i sig är ett bevis på att människor bara har en naturaffinitet. De skulle ha tänkt på ett sätt för ett nytt test om det någonsin fanns en person med två naturaffiniteter. Så ja, papperet reagerar endast på en individs starkaste chakra-natur eller den natur som han / hon har en stark tillhörighet mot.

Hur kontrollerar Jonin Shinobi nivå för deras sekundära Chakra Natures eller bestämmer vilka andra element som passar dem? Återigen var detta aldrig uttalat eller utarbetat i Kapitel 316 så vi kan bara gissa. Men om jag skulle gissa var det aldrig så att de måste ta reda på sin näst starkaste tillhörighet till en annan natur utan snarare, de skulle antagligen välja en andra natur att bemästra som skulle ge dem en fördel, särskilt i situationella fall. Dessutom skulle de förmodligen behärska en sekundär natur som är stark mot en natur de är svaga på. Till exempel, om man har en affinitet mot eller om de har sin starkaste jutsu i Fire Release, skulle de förmodligen bemästra Earth Release för att motverka mot Water Release. Eller det skulle vara möjligt att de bara behärskar alla element de kan. Det enda som kan sägas är att vi kan aldrig riktigt säga att en viss chakranatur passar bra eller dåligt till en annan viss chakranatur, eller att du inte ska behärska en viss natur om du har eller har en affinitet mot en annan viss natur eftersom det beror på många saker.

Tydligen kan du behärska alla utgåvor genom träning. Exempel på shinobi som gjorde det är Hashirama Senju, Tobirama Senju, Hiruzen Sarutobi, Orochimaru och Mu. Andra möjliga sätt att förvärva all chakranatur inkluderar:

  • Rinnegans innehav för att förkorta inlärningsprocessen.
  • Skaffa de sex banorna Senjutsu och sanningssökande bollar.
  • Besittningen av Bashōsen tillåter alla shinobi att använda alla fem naturerna.
  • Använd Earth Grudge Fear för att samla hjärtan med andra chakranaturer (Kakuzu)
7
  • 2 Yup. Kort sagt antyds det att alla bara har en affinitet. Det betyder bara att det är chakranaturen som är lättast för en shinobi att lära sig. Massor av shinobi mästare natur utanför deras affinitet, men detta är inte detsamma som deras affinitet.
  • Jag tror att det som är förvirrande för mig @ahiijny låter ta Boruto till exempel, han anges att ha 3 chakra-natur. Har han tillhörighet till alla tre elementen, om inte, vad är då hans huvudsakliga tillhörighet? för jag faktiskt utvecklade den här frågan när jag tänkte på vad som skulle hända om Boruto använde "Chakra induktionspapper". Och notera att han aldrig haft svårt att bemästra vind eller blixt, vilket får mig att tro att han föddes med en affinitet till flera naturtyper.
  • Logiskt sett kan en person med en kekkai genkai-förmåga att bilda tetiära utsläpp, t.ex. trä eller is, använda två element samtidigt för att skapa något nytt. I sådana fall har de inte anknytning till flera element?
  • @Rumpelstiltskin För att använda en analogi, skulle jag föreställa mig att "affinitet" är ungefär som förröstning efter tidigare röstning. En shinobis chakraaffinitet är som den kandidat som får flest röster. Det är bara per definition; tillhörighet är den chakranatur som en shinobi skulle ha lättast att använda. Men detta säger inget om hur stort klyftan är. t.ex. det kan vara så att en shinobi tycker att två naturer är ganska lätta att använda, men det är bara att en natur bara är lättare att använda än den andra (t.ex. som vinnaren med bara 1 röst). Det skulle fortfarande bara finnas en vinnare.
  • Och naturligtvis, som skillnaden "illamående" mot "illamående", använder många människor i praktiken ord på ett sätt som de ursprungliga definierarna inte hade för avsikt, och språket utvecklas. Människor verkar i dessa dagar tenderar att också använda affinitet för att betyda "ja de är ganska bra med den naturen". Detta skiljer sig från chakrapapper, som enligt uppgift bara svarar på den starkaste naturen # 1. När det gäller kekkai genkai är de konstiga kantfall, så jag är inte säker på dem.