Anonim

Supernatural Cast Lära sig mer om Destiel på SDCC

Jag är inte säker på var jag har hört det är ungefär en minut gjutningstid men jag letar efter några bevis för att bevisa det uttalandet.

Där det sades gjutningstiden för supernivå magi och hur mycket det är?

I fallet är det inte mycket (som en minut). Spoiler alert Anime 3rd säsongsmössa 12:

Varför använde Ainz Ooal Gown ett kontantföremål för att omedelbart påskynda gjutningstiden för I Shub-Nigguraths supernivåmagi om ingen skulle attackera honom?
Ingen i den nya världen vet vad som är supernivå magi, och de har inte heller nödvändig styrka för att stoppa honom. Så varför han? offrade en kontantartikel att han aldrig skulle återhämta sig bara för att kasta den snabbare?
Om han var rädd för att fienden skulle kunna attackera honom, kunde han använda sin armé för att köpa några (mycket) av tid.

PD: Jag bryr mig inte om du förstör mig med anime, manga, webbroman, ljusroman, databook etc. Jag vill bara ha svaret.

4
  • Jag tror inte att det inte nämns i LN, förutom det faktum att timglaset som minskar casttiden till 0 (Overlord Volym 9, kapitel 4, del 1). Det här är förmodligen Ainzs snabbaste (snarare än mest "kraftfulla") så att kunna aktivera en sådan kraftfull nivåformulering med alla viktiga fraktioner som tittar på och lägger till sin "gudfruktiga" bild. Även om det inte är en förtrollning utan en färdighet har målet för allt liv döden en aktiveringstid på 12 sekunder (inte en gjutningstid) och en nedkylning på 100 timmar.
  • @z 1) Du kunde skicka det som ett svar (om min andra punkt), försök att se cool och kraftfull kan vara en anledning till Ainz. 2) Jag förstod inte varför du nämnde om The Goal of All Life is Death ...
  • Det är ganska ofullständigt, men om du vill ha en referenspunkt i LN förklaras Super Tier-trollformler i volym 3 (kapitel 4), precis innan den första fallna nedkastningen mot Shalltear. Super tier magi är som en färdighet och konsumerade inte MP. Det är den enda spelarförmågan som specifikt nämns med en aktiveringstid och nedkylning. Det nämns att det finns en festavkylning för Super Tier-besvärjelser, även om lång inte nämns specifikt. En genomsnittlig spelare kunde bara använda fyra Super Tier-trollformler per dag på nivå 100. Fallen Down's CD antas vara cirka 20 minuter.
  • I anime gjorde han det uppenbart att han letade efter andra datorer, så det slår mig som en giltig motivation. Han lade betet en liten stund och avslutade sedan saker snabbt för att göra sitt intryck.