Anonim

Hur man tar av / sätter på ett tak Hur ömt batteri för Lamborghini Aventador Roadster

I början av anime sägs det att Golden Dawn och Silver Eagle är de bästa trupperna. Men i wikia,

Det visas att Black Bull är den andra truppen med fler stjärnor

Detta får mig att dra slutsatsen att de utvecklades när historien avancerade. Hur rankades Black Bull-truppen i början av anime bland de andra trupperna?

2
  • Det var senast med -31 stjärnor i början.
  • @ Ch.SivaRamKishore Om du har källan till siffrorna kan det vara värt att lägga upp din kommentar som svar

Black Bull är senast rankad i termer av antalet stjärnor de har samlat

Första gången de pratade om hur många stjärnor den svarta tjuren har är efter Asta och Noelles första uppdrag. Black Bull har -31 stjärnor medan Golden Dawn har 70 stjärnor vid den tiden.

Asta och Noelle fick en stjärna för sitt första uppdrag som gjorde -30 stjärnor för Black Bull


Första gången vi ser den fullständiga rankningen av de nio magiska riddartrupperna är de i botten men detta är förra årets ranking. Baserat på vad Yami sa är Black Bull alltid sist på tidigare års ranking.

Yami: Man .. Vilken smärta i rumpan. Var alltid sist ändå.



Källor: Black Clover: kapitel 10 respektive kapitel 102 för bilder

Black Bulls hade samlat -31 stjärnor på grund av destruktivt beteende som gjorde att deras prestationer var mer skadliga än hotet från själva uppdragen.

https://blackclover.fandom.com/wiki/Black_Bull

2
  • men hur jämfördes det med de andra? var de de sista?
  • ja, det var de. Fram till året Asta gick med i dem. de blev andra

Bland de andra trupperna var de sista platsen. Varje år skulle de komma bakom och stanna kvar. Jag tror att de till och med var negativa med antalet stjärnor. Det var inte förrän Asta gick med och inspirerade laget att försöka hårdare förändrades det. De sitter nu på 2: a plats bakom Yunos trupp, Golden Dawn.

Om du menar styrka bland truppmedlemmarna var Yami den starkaste, förmodligen följt av Henry (okänd då), kanske Luck sedan Zora eller Zora sedan Luck, Charmy, Magna, Gordon, Gauche, Vanessa, Gray, Noelle och Finral innan Asta gick med.

Svarta tjurar, särskilt kända som det värsta av det värsta. Den här terminen kom också eftersom de alltid var sista i turneringen. De började bara få poäng efter Asta och Noelle. Men de är mer kända för det vänskapsband som de alla värnar om.

De brydde sig verkligen inte om de jävla troféerna.