Anonim

Alla vanliga monster i färg - konstig terror från bortom stjärnorna

Jag har alltid undrat vad som verkligen ligger utanför väggarna. Det mest vi har sett av området utanför är den kvinnliga Titan-bågen och scenen som spelades före temat i avsnitt 1 av anime. Båda gångerna fick vi inte se mycket av någonting förutom många träd.

Vad mer finns där ute? Gamla rester av byar som fanns före titanerna? Andra muromgärdade länder?

0

Den kvinnliga Titan-bågen (57: e expeditionen) GÖR INTE äger rum utanför murarna. Det äger rum i området mellan Wall Maria och Wall Rose, så allt vi ser där är bara en del av det förlorade territoriet inom murarna. Detta inkluderar även när vi först träffade Levi och hans grupp, eftersom den 56: e expeditionen ägde rum från Trost sedan Maria redan hade fallit.

STORA SPOILER FRÅN KAPITEL 85 OCH 86 I MANGA

Som det visar sig är murarna på en ö som heter Paradis, med en avsevärd mängd mark mellan murarna och öns kust, men ett fastland utanför Paradis västkust är hem för människor (etniska etniska grupper från Eldian och Marley) och är inte angripna av Titans som Paradis är.

1
  • 1 Välkommen. Du har helt rätt. Det kan inte skada att lägga till en bild eftersom kapitel 86 innehåller en karta.

Jag är inte en expert alls i attacken mot titan-franchisen men det finns flera källor quora-inlägg om väggarna & wiki om väggar & teori om väggar & väggtitaner om vad väggarna är, vad som ligger utanför dem och hur de kom till att bli .

Jag kommer att sammanfatta dessa under spoiler-taggen nedan, MEN! Jag rekommenderar att du läser mangan eftersom den går såååååå mycket längre än anime och frågan du ställde är en av de frågor som en gång besvaras blir åtminstone tio frågor till. Jag har inkluderat en källa för att läsa online också.

Glad läsning!

Spoilers:

Kort sagt är väggarna faktiskt kristalliserade väggtitaner som kristalliserade för att skydda mänskligheten under regeringen av den första kungen, kung Reiss. Nu när han gjorde detta och förseglade resten av människorna inuti muren, raderade han deras minnen om hur denna process fungerade eftersom han trodde att en värld "styrd av titaner" var sann fred. Hela historien är att kungen visste saker om titanerna som tvingade honom att acceptera dem som överlägsna varelser informationen om kungen och hans vision finns här. Jag är 98% säker på att det här innehåller ett direkt svar på din fråga, men att gå vidare förstör mangan för mig så jag slutade här. Våga dig själv

TLDR: Det finns en värld utanför murarna som har glömts bort av skäl som anges i spoilern

Vad är känt från Anime:

Såvitt medborgarna inom dessa murar vet:

  1. Det finns bara titaner utanför murarna och oändliga fält
  2. Väggarna har varit där för alltid (vilket naturligtvis inte är sant)

Vad är känt från Manga:

SPOILERS! Läs inte om du inte har läst mangan förrän i kapitel 70. Jag rekommenderar starkt att läsa Manga eftersom det är en av de vackraste skrivna litteraturbitarna.

Väggarna är skapade av Titans. Ja, vissa Titans har en skalhärdande kraft som kan skapa byggmaterial. Det visar sig att väggarna är fulla av gigantiska titaner inuti som härdade deras hud för att skapa ett sådant försvar mot världen utanför väggarna. Dessa titaner beställdes / kontrollerades av samordnaren som är den högsta Titan-makten (som hittills varit känd) och kan aktiveras helt av den kungliga familjen (Reiss). Efter att ha skapat murarna raderade samordnaren allt tidigare minne om människorna inom dessa murar. Koordinatorn har gudliknande krafter och av någon okänd anledning bestämde varje efterträdare av familjens blodlinje som ärvde koordinatormakten att murarna är det som är bäst för mänskligheten. Ändå detta ondska som samordnaren försöker skydda mänskligheten från, förblir oupptäckt. Kanske är det en specifik mänsklig ras (eller några av dem). För som vi vet hittills har det skett folkmord för speciella tävlingar som Asiater eller Ackerman. Men kanske hotet är inte en levande person (eller ras), kanske är det bara en skillnad i ideologi mellan vad Reiss-familjen tror, ​​och vad andra mänskliga raser skulle kunna tro är bäst användning av Titan-makten.

TLDR;

Hittills vet vi att det finns titaner utanför murarna. Det finns människor (som Grisha Jaeger eller Zeke eller Ymir) som vandrar vem som vet var. Armins farfarbok talar om havet och alla dessa naturliga skillnader inifrån väggarna. Vi vet ännu inte om det finns byar eller städer.

Min subjektiva åsikt

The Walls representerar den största metaforen i serien. Det påminner om det dominerande oss mot dem ideologi i historia / krig / politik etc.

Paradisön ligger på Madagaskars land, som sedan följs av Afrika och de andra kontinenterna (se längst ner på sidan) http://attackontitan.wikia.com/wiki/Eldia. Som det sägs att Titans skapades av ämnena Ymir, utanför The Walls. När Titans befolkning utplånade mer än 99% av den nuvarande världsbefolkningen idag och lämnade oss till 1 miljon, ja, de är Titaner utanför The Walls, bara strandade utanför Paradis.

Det finns till och med Titans fortfarande på ön men utanför själva murarna innan Wall Maria slogs ut av Colossal Titan. Åh ja, du ville också se om deras något annat förutom Titans. Självklart. Efter att mänskligheten hade krympt till väggarna var städerna som New York, Tokyo, London, Sydney, Peking borta. De har varit i vraket efter förstörelsen av Titans. Deras är också fortfarande rester av skogar och romerska städer från BC.

Slutsats: De är titaner bortom murarnas regioner och utanför ön Paridis och utanför Globaly, men utan mänskligt samhälle med dem. Visas att mängden Titans utanför The Walls är fantastiskt. Jordens städer och städer är utplånade, förutom döda monument.

DET ÄR SPOLIER SÅ VARNINGAR INNAN DU LÄSER

Så om du läser kapitel 85 i mangan Eren och några av undersökningen Corp gå till hans hus källare. Vi ser en bild av Grisha Yeager med 2 andra personer ja, Zeke, hans son som är Beast Titan, Hans första fru Dina Fritz. Sedan finns det 3 böcker som berättar om hans liv ......... bortom murarna. Han säger att det finns liv utanför väggarna. Det berättar om hans liv bortom muren. Så för din information, bortom murarna finns inte bara titaner, det finns mänskligheten. Kungen raderade sina minnen från sitt folk för att tro att det inte finns något liv utanför murarna. Jo Reiner, Bertolt, Annie, och någon annan som fick ätas av Ymir för att åka till Paradis för att få den grundande titan som är koordinaten. Så det är det som ligger utanför murarna.

1
  • 1 Merparten av informationen i det här svaret kommer redan från tidigare svar på frågan. Jag tror att detta kan betraktas som ett duplikat, såvida inte relevant information som inte finns i tidigare svar ges.

Väggarna är på en ö som heter Paradis och alla människor som bor på den som eren och alla andra kallas Eldians. I omvärlden lever människorna i fred (kindoff) det finns inga titaner, eftersom endast eldingar kan förvandlas till titaner genom att injicera dem med titan-ryggvätska. Marley är nationen där Reiner Berthodlt Annie Ymir och Zeke kommer ifrån. Marley slänger eldingar som de smittar med titan-ryggvätskan för att byta till titaner och attackera väggarna som ett straff för deras brott.

Okänd källa (Föredrar att inte berätta. ) Världen utanför är mer avancerad än deras. Bortom ön Paradis är där resten av mänskligheten är. Väggarna är avsedda att hålla människorna inne. När de vågade bortom ön fick de veta att de redan var kvar av dem som är mycket mer överlägsna än sitt slag. Utanför fanns det flygplan, slagskepp, telefoner, teknik. Hierarkin använde rädsla för att övertyga folket att stanna inne. Det finns inga titaner utanför väggarna. Historien var aldrig sant. Det bör också noteras att attacken började på grund av nyfikenhet att förklara världen utanför.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Okänd källa liknar ingen källa. Människor kan inte verifiera om din information är sant eller inte om du inte inkluderar en källa.