Anonim

Nicki Minaj - Super Bass

Flera månader tillbaka cirkulerade ett meme där anime-karaktärer hade graviditetstest fotograferat på en bild av dem.

Några exempel:

De två händerna och enheten ser ganska bra ut, så jag antar att den klipptes ut från en annan show. Jag har inte kunnat ta reda på vad showen som ursprungligen hade graviditetstestet var. Vet någon?

3
  • 6 De två händerna kanske inte kommer från samma källa. Den lilla skillnaden i hudton antyder att de kom från olika karaktärer åtminstone.
  • 7 Jag föreslår att du tittar på den här sidan om du inte redan har gjort det.
  • 5 @Dario, du borde lägga upp det som svar.

+100

Det är förmodligen från det ursprungliga slutet av Danna ga Nani o Itteiru ka Wakaranai Ken (säsong 1 avsnitt 13), som sändes 2014.

Ett klipp av scenen kan ses här: https://www.youtube.com/watch?v=YU5CFBRL1R0

Skärmbilder:

2
  • 1 Detta är faktiskt övertygande, men uppenbarligen sänds säsong 1 avsnitt 13 i december 2014, 2 månader efter oktoberens trend på Twitter ... nu när jag tänker på det, kanske meme makt startas från sin mangaversion istället?
  • 1 Kanske. Crunchyroll fick licensen och började lägga upp avsnitt den 4 oktober, ungefär en vecka innan den tomma bilden först dök upp, så chansen är att någon såg avsnittet före släpp. Den faktiska tomma mallen klipptes inte från avsnittet, och mangas konststil är ganska grov, men jag slår vad om att det var det som började hjulen snurra i något jokesters huvud.

Närmast jag kunde få svar.

Enligt knowyourmeme:

Enligt arkiverade diskussioner[1] [2] från den japanska imageboard-webbplatsen Futaba Channel (2chan) började photoshop-meme ursprungligen som en mindre modefluga någon gång sommaren 2014, men det tog inte fart tills den tomma mallbilden publicerades på Twitter[4] av @Gorxxx_[3] den 15 oktober 2014. "

1
  • Det är synd att användaren inte finns längre :( kanske har kunnat hjälpa