Anonim

Attack on Titan 2 (PC) - Del 01 (Story)

Jag har läst någonstans att Isayama redan känner till den slutliga avslutningen av Attack on Titan manga, men den rutt som han kommer dit är okänd för honom.

Finns det några intervjuer där han specificerar detta?

Det finns stora chanser att svaret är Ja.

Han har ett slut i åtanke även om det är ett annat och inte det ursprungliga slutet som han planerade när han startade mangan. Som du kan se här:

I en intervju med White-Screen.jp har Isayama sagt att han har utvecklat sin manga med nya element som läggs till. I alla fall, en av de mer betydande förändringarna i seriens riktning är att han har övergivit planerna för en publik som traumatiserar slutet..... Med allt stöd som serien har fått, ville han inte smälla fansen med en traumatisk slutsats.

Intervjun är här (endast på japanska) och en annan informationskälla finns här.

I en annan intervju säger han:

Det verkade som om min redaktör inte skulle låta serien börja publiceras såvida jag inte hade ett slut i åtanke.

Det finns stora chanser att situationen är så här:

Han hade planerat den mörka änden, sedan övergav han den på grund av ovanstående skäl och ändrade händelsevägen till ett lyckligare slut men han kanske eller kanske inte har ett tydligt och satt i sten lyckligare slut med alla karaktärernas öde beslutat , bara en allmän idé som fortfarande är kvar att polera.

6
  • 1 Jag får nu tro på att mänskligheten i slutändan kommer att utplånas som hans "publikens traumatiserande slut">:]
  • 1 Eller kanske ett grymt misslyckande för de viktigaste skälen att nå sitt mål och ta reda på sanningen
  • Tack för det detaljerade svaret. Denna manga har alltid fångat mig ur vakt, och ändå hoppas jag naivt på ett positivt slut. Jag antar att showen har för stor inverkan för att möjliggöra ett traumatiserande slut.
  • 1 Jag slår vad om att det ursprungliga slutet måste ha något att göra med varför det heter Attack Titan. Förhoppningsvis efter att han släppt lyckligt slut skulle han också släppa det ursprungliga slutet.
  • @surveyCorps Det var ett nöje