Anonim

【爆笑】 イ ヤ ホ ン ガ ン ガ ン 伝 言 ゲ ム で 珍 回答 連 発 【め る ぷ × な え な の × ロ イ × せ り し ゅ 馬 × 馬 場 海河】

I kapitel 63 i Kare Kano, Arima visas i en tv-show som heter Sök efter Minami efter att han är erkänd för sin akademiska och atletiska skicklighet. Början av showen avbildas i mangan, och den börjar med:

Hallå! Och välkommen till den populära "Sök efter Minami!" Idag besöker vi Hokuei High School ... Hokuei High School är Kanagawa prefekturs toppskola. Dagens "Minami" kommer att bli av denna värld ... Tja, låt oss ta med vår gäst, Soichiro Arima-kun!

(Jag tog bort korta utrop som inte verkade härstamma från nyckelutställaren i det här avsnittet, till exempel "Jag är upphetsad själv!") Vad betyder "Minami" exakt i detta sammanhang? Att det lämnas oöversatt antyder att det ska vara ett viktigt namn, men jag har problem med att hitta något som passar sammanhanget. Finns det någon sorts kulturell kunskap som jag saknar här?

+100

Minami betyder Minami Asakura i anime Touch.

När anime sändes var den väldigt mycket känd och alla kände karaktären. Hon är en hjältinna i mangan och hon gillar sport.

En daglig nyhetsshow med namnet Super Time startade ett nytt hörn "Sök efter Minami!" som hittar idrottsflickor varje dag och intervjuar dem.

Det är en 80-talsshow, ingen vet det nu, men författaren till Kare Kano gillar sådana slumpmässiga skämt.