Anonim

Bevis på att Akira Toriyama hatar Vegeta

Enligt Dragon Ball Heroes Ultimate Mission X kan Xeno Goku förvandlas till super saiyan 4 och någon gång kunde han förvandlas till super saiyan gud. Så han måste veta vilken transformation som är starkare, och i Dragon Ball Heroes kontinuitet kan super saiyan 4 och super saiyan gud verkligen jämföras eftersom båda finns där. Vilken förändring är då starkare? Xeno Goku super saiyan 4 eller Xeno Goku super saiyan gudomvandling?

Vi vet inte faktiskt huruvida Xeno Goku hänvisade till sig själv med hjälp av Super Saiyan God-omvandlingen eller om han hänvisade till en Goku med en alternativ tidslinje med samma, det finns inga bedrifter för att göra en exakt jämförelse mellan de två .

Därför skulle det helt enkelt hamna i en SSJ4 vs SSJG-debatt som det är omöjligt att bestämma med en säker säkerhet om vilken av de två transformationerna som är starkare eftersom det inte finns några officiella multiplikatorer för att avsluta med ett definitivt svar. Men baserat på följande fakta och händelser som hände i Dragon Ball Z och Super (Som anses vara kanon) tror jag att SSJG-transformationen kan vara starkare.

  • Super Buu var ungefär samma styrka som SSJ3 Gotenks som var väsentligt starkare än Goku (SSJ3 Goku kämpade mot Kid Buu).
  • Ultimate Gohan var mycket överlägsen SSJ3 Goku och Buuhan, kombinationen av Super Buu + Ultimate Gohan är på en helt annan nivå.
  • Jag tror att det är för mycket att sträcka SSJ4 Goku för att vara så stark som Buuhan, men även om det vore fallet hanterar SSJ Vegito enkelt Buuhan utan ansträngning.
  • Post Buu Saga tränade Goku efter att ha besegrats av Beerus uppgav att även en fusion mellan Goku och Vegeta inte skulle ha en chans mot Beerus.
  • När SSJG-ritualen misslyckades första gången uppgav Gohan att Gokos maktnivå var så intensiv och något han aldrig hade känt förut. Obs: Detta var även efter att ha sett Vegeta slåss mot Beerus (som överträffade SSJ3 Goku) och också beaktat hans makt som Ultimate Gohan och till och med alla Buu saga karaktärer.
  • Man kan lätt dra slutsatsen att Battle of Gods Arc Vegito skulle vara väsentligt starkare jämfört med Buu-sagan Vegito som lätt hanterar Buuhan och när Goku blev SSJG trodde han att han hade en chans mot att Beerus skulle göra det ännu starkare.

Man kan fråga sig varför Xeno Goku inte använder den formen över SSJ4-formuläret. Det har emellertid fastställts att man skulle behöva särskild träning (Goku och Vegeta med Whis, Toppo med Marcarita) för att behärska användningen av denna gudomliga ki. Så kanske Xeno Goku inte kan använda den här formen längre.

Som tidigare nämnts är mitt svar baserat på faktiska bevis från Dragon Ball Z och Dragon Ball Super som anses vara kanoner. Eftersom det inte finns några faktiska multiplikatorer för dessa transformationer kan man inte med säkerhet säga vilken form som är starkare.

2
  • Det fanns några som uppgav att SSJ4-multiplikatorn var x10 över SSJ3 i Dragon Ball GT, men de nämnde aldrig en källa. Jag vet inte varför, kanske för att SSJ4 kommer från en (gyllene) Oozaru när den vanliga Oozaru ska vara en x10-multiplikator
  • Källan du talar om - dragonball z-bokguider som hade saker som en karaktärslista / beskrivning, nämner SSJ4 som ökar användarnas kamppotential cirka tio gånger.

Detta är det korta svaret: I dragon ball hjältar xeno goku slutade göra gud ki ritual sett i dragon ball z slaget av gudar (film) och dragon ball super (anime) och så att s den längst han kom in i det hela så att han har gud ki men kan inte gå ssgss val av anledning av någon anledning vet jag inte varför men jag vet för ett faktum att hans ssj4 har gud ki så det är lika kraftfullt eller lite mindre än ssgss men whay kraftfullare än ssj4 som används i gt