Anonim

Bowflex®-träningspartner | Två minuters Burpee-utmaning

I Attack på Titan, varför satte den kungliga regeringen kung Fritz på tronen? Och hur visste Erwin och Survey Corps att han var en falsk kung?

Varför satte den kungliga regeringen kung Fritz på tronen? Det förklarades aldrig direkt men som sett under uppenbarelserna i mangan, ville den tidigare kungen Karl Fritz alltid radera allt minne och information om titanerna och omvärlden. Som anges här,

Fritz trodde att världen skulle ha varit bättre om Titans och Eldians aldrig existerade och han ansåg sitt folk vara syndare.

I Kapitel 66Fritzs ättlingar som ärvde hans Titan ärvde också denna tro på en värld som styrs av Titans som "sann fred" och som anges här,

detta inflytande är så starkt att även människor som ville stoppa titanerna ändrade sig när de fick makten och bestämde sig för att inte göra något och vägrade avslöja orsaken, inte ens för sina egna familjer.

Detta, för mig, är anledningen till att detta ledde till placeringen av den falska kungen: bortsett från hindra äldre att upptäcka någon information om något utanför murarna, detta var också till skydda identiteten hos Titan Shifter inom kungafamiljen. Om människorna inom murarna fick reda på koordinaten och fientligheten hos andra nationer, skulle de naturligtvis vilja att grundare Titan skulle försvara dem. Detta strider mot Karl Fritz önskan, som var redo att acceptera straff med vidöppna armar. Denna vilja ärvs av hans ättlingar som innehar den grundande Titan och som nämnts ovan tvingas de acceptera denna vilja oavsett om de gillar det eller inte.

Hur visste Erwin och Survey Corps att han var en falsk kung? I Kapitel 55Hannes och Levi torterade Djel Sannes från militärpolisbrigaden som de erövrade. Sannes själv uppgav att:

Reiss-familjen är den sanna kungliga blodlinjen.

Erwin visades sedan ta emot informationen från en budbärare.

Den sanna kungen behövde någon som skulle ta tronen så att Rod och hans familj inte kunde vara i centrum av uppmärksamheten / skyddas från mordförsök så att de kunde hålla den grundande Titan i blodlinjen, och så de fortsätter att dö och få titanfallet till Marley eller någon person i paradiset (spekulation från min sida). Om jag var kung Riess skulle jag göra exakt samma sak för att förhindra att ovanstående saker händer. Mordet suger efter allt arbete och ansträngningar för att hålla grundaren Titan ur Marleys händer? det är inte konstigt att det fanns en falsk kung.

3
  • Har du något från manga / anime för att säkerhetskopiera detta? (Kapitel / avsnitt / etc.)
  • Spekulationer är okej, så länge du har något från manga / anime för att stödja det.
  • Jag tittar igenom mangan för att bevisa min poäng men jag äger inte alla kapitel så jag måste titta online, jag letar fortfarande. Jag ska också kolla anime.