Anonim

Borutos Jougan kan använda andra Dojutsu-förmågor ?! || Glömd teori

Jag började titta på Naruto och jag läste inte mangan. Vissa människor berättade för mig att de har så många skillnader och det är till och med som en separat version. Varför är det så? Jag sökte på Google men kunde inte hitta någonting.

5
  • Den enda skillnaden är fyllmedlen. Anime har mycket, många fyllmedel.
  • Relaterat till ovanstående kommentar: Vilka avsnitt av Naruto-anime är kärnplott och vilka är fyllmedel ?, Varför gör fyllnadsepisoder ?, Varför finns det så många fyllmedel i långvariga animer ?, och deras relaterade frågor (på höger sidofält)
  • @ EroSɘnnin ohh jag förstår
  • nästan varje anime kommer att vara lite annorlunda än sin manga för att locka till sig mangaläsarna, om allt är exakt detsamma skulle det inte finnas något incitament för dem.
  • Mangan pågick när anime sändes så de var tvungna att göra mycket fyllmedel medan de väntade på nya kapitel

Ja, det finns verkligen några skillnader, men att kalla det en separat version? Jag tror inte det.

I de flesta anime försöker 1 avsnitt täcka cirka 2-5 kapitel i mangan. Ganska ofta finns det för mycket information eller saker som händer i kapitlen för att ordentligt kunna täckas i ett avsnitt av ~ 19 minuter. Det betyder att de måste "skära ner" en del av mangans innehåll. Att klippa innehållet som sådant leder ofta till att det saknas viss uppbyggnad eller ytterligare information. Vilket, särskilt om du läste mangan innan, får det att kännas som en helt annan historia. Eller en saknad historia.

Förutom dessa skillnader har Naruto också en hel del fyllmedel. Som Aki Tanaka nämnde också i kommentarerna: Vilka avsnitt av Naruto-anime är kärnplott och vilka är fyllmedel?

Dessa fyllmedel kan dock betraktas som ytterligare innehåll, eftersom detta inte gör det byta ut innehåll. Men mer om det förklaras i Varför göra fillerepisoder?