Anonim

Inside Story - Försöker Peking undergräva Hongkongs autonomi?

Har det någonsin skett en duell, där Yugi (eller Yami) inte skyddades av plottrustningen och vann en duell med kort som släpptes under den tiden och använde effekten som anges på det faktiska kortet I verkligheten?
Anime och Manga är mycket välkomna som källa.
Och för Guds kärlek: Kan någon snälla förklara vad "Pot of Girighet" gör?!?

4
  • Måste kortets effekt matcha dess effekt i verkliga livet? Vissa kort i anime skilde sig från deras verkliga motsvarigheter men hade ändå konsekventa effekter genom hela serien (som Card of Sanctity).
  • Ja, jag tänkte på verkliga verkningar.
  • Jag kan inte svara på den första delen av din fråga eftersom jag inte har sett anime sedan duellistriket men utifrån det tvivlar jag på att det någonsin har hänt. Pot of Greed (IRL) tillåter användare att dra 2 kort från deras kortlek, tyvärr har detta kort varit förbjudet att spela under en längre tid nu.
  • den ursprungliga mangan och anime föregick kortspelet med några år, så de balanserade mycket när de gjorde det faktiska kortspelet. Du skulle vara svårt att hitta kort som faktiskt hölls intakta efter övergången bortsett från mycket utvalda kort, så även om det fanns några kort som användes som avsett senare i TCG (Monster Reborn, Polimerization), kan du vara säker på att det inte fanns någon duell där alla kort som användes var helt trogna sina senare TCG-motsvarigheter, fanns det åtminstone ett BS-kort i varje enskild duell. Särskilt under Duelist Kingdom-bågen

Jag kan ärligt talat inte komma ihåg något där han inte hade en "extra" påverkan på något, eller gick och gjorde något omöjligt för ett kortspel (som att krossa månen mot mako eller bryta flottörringen mot det flytande slottet) .. Även potten av girighet låter dig dra 2 kort från din kortlek