Anonim

Rutin för vintermorgon! + Enorm semester Giveaway! | MyLifeAsEva

Eftersom Itachi Uchiha alltid sa fullständig sanning, är det möjligt att han själv visste sanningen om att Tobi var Obito och inte Madara?

4
  • Jag tror att han visste att han är en Uchiha men jag är inte säker på om han visste att han är Tobi.
  • @NaraShikamaru Tobi är namnet på den maskerade killen, ja, men visste Itachi att han inte är Madara Uchiha?
  • Jag menar Obito @ABcDexter. Mitt fel.
  • Jag tror att han visste att han är en Uchiha men jag är inte säker på om han visste att han är det Obito.

Itachi visste tydligt att Obito var den verkliga ledaren för Akatsuki, och han kände också till och fruktade Obito (Sharingan) förmågor, och placerade därför sin egen Mangekyo Sharingan på Sasuke och ställde in den så att Amaterasu aktiverades när han var i närheten av Obito's Sharingan. Dessutom hade Itachi kunskap om sitt motvilliga mot Konohagakure, varför han konfronterade Obito / Tobi / Madara före Uchiha-klanmassakern. Emellertid säger Itachi aldrig tydligt sin kunskap om Obitos sanna identitet, och även Obito säger under sitt första möte med Sasuke att Itachi uppenbarligen visste mer än han släppte på. Det anges aldrig om Itachi vet att Tobi är Obito, men han visste tydligt mycket om Obito.

3
  • detta är vad som berättas exakt i manga och anime. Och ja, jag tror att han visste om Obitos hemliga identitet men inte ville orsaka kaos genom att låta någon veta det.
  • En enkel fråga ... Hur? Hur vet Itachi om Obito?
  • Det är bara en personlig åsikt. Itachi var tillräckligt smart för att resonera att Madara inte skulle leva om han inte har någon evig "ungdomsjutsu". Så han måste ha dragit slutsatsen att det inte var Madara utan någon annan som bara använder namnet Madara. Madara hade inte heller något emot Uchiha-klanen, han hade alltid velat göra Uchiha mer kraftfull. Så Tobi var inte Madara. Dessutom, om Itachi kunde utföra tsukuyomi på Tobi, kunde han ha känt Tobis hemliga identitet men han ville inte ha något dåligt blod. Han räddade sitt liv för Sasuke ... Alla dessa är mina åsikter. Snälla berätta för mig vad är din åsikt om detta :-)

Det finns några bevis för att Itachi åtminstone visste att Obito levde. Efter att Deidara och Sasuke slogs, berättar Kisame Itachi att Sasuke dog och Itachi säger att sasuke lever och att ... som om han visste att han och sasuke inte var de enda Uchihas kvar.

1
  • 2 Ditt svar verkar skära av mitten av meningen, "och att ..."

Itachi visste definitivt att Tobi var en Uchiha, men det finns få bevis, om några, för att säga att han visste att Tobi var Obito. Varför tror jag att Itachi skulle veta att Tobi inte var den verkliga Madara berodde på att mängden chakra som härstammar från Tobi, när den verkliga Madara var närvarande på slagfältet visste alla om hans närvaro.

Itachi är en av de smartaste människorna i anime. Itachi visste det om Obito, från Kakashi, när de var i ett lag i ANBU - Berättelsen om Kakashis Sharingan. Itachi visste det om det ögonblick då Kakashi klippte av det från Deidara. Hela Akatsuki visste dig om den här situationen ... och om du tänker mer på det, från berättelsen från Kakashi om hans Sharingan, är Itachi tillräckligt smart för att känna till Tobis sanna identitet. Han kommer att förstå att om Kakashi har samma tidsrymd från Mangekyo Sharingan, som Obito, har de samma ögon ... eller bara Obito är Tobi. Itachi är inte dumt. Itachi tänkte på de sakerna ... Det är anledningen till amaterasu i Sasukes öga efter Itachis döda.