Anonim

KOPIKMARKNADSALTERNATIV

Så jag och mina vänner har velat cosplaya och gå till en Anime Con. Känner någon några av de riktigt riktigt roliga och populära? Jag vet att ComicCon är för serier, och i princip allt nördigt inklusive anime grejer, men något annat?

4
  • Så letar du efter kongressrekommendationer (rekommendationer är inte ämnen för den här webbplatsen) eller vill du ta reda på vad den största och mest populära anime-konventionen är? Ser du mer på att titta på anime-innehåll eller cosplay? Det finns många konventioner, alla med sina egna kriterier.
  • Låt oss inte anta att alla kommer från USA. Var tydlig om din plats, för jag är helt säker på att vi kommer att ha olika konventioner i Nederländerna.
  • Uden är inte bara USA - jag hör bara mycket om Comic Con. Jag har inte tillräckligt med pengar för att gå så långt till USA ändå. Har du några förslag om konventioner?
  • Jag antog bara att du var från USA? Om du inte är det, redigera din fråga och ange i vilket land / område du bor. På det sättet kan din fråga besvaras på rätt sätt - något skräddarsytt för din situation. Annars kan vi sitta här och berätta allt om de stora konventionerna i, medan det kan vara värdelöst för dig att vara med?

Utan kunskap om var du befinner dig är din bästa chans att hitta anime-konventioner genom att kolla in listor som denna. Observera att de inte listar alla konventioner. De täcker bara de konventioner som är allmänt kända och tillkännagivna genom tidningar TV-annonser och sådant.

En annan källa för dig att hitta konventioner skulle vara att fråga en butiksanställd direkt till din lokala manga / anime-återförsäljare. De tenderar att få meddelanden om lokala evenemang för att fästa mer uppmärksamhet / allmänhet på det.