Anonim

En SSF2 Krystal Combo-video

Uka gav Inari en del av sin gudomliga kraft för att hon inte kunde förvandla Inari tillbaka efter att hon ville se ut som Sumizome. Men efter att Inari gav Uka makten, vände Inari inte tillbaka till Sumizome. Hur kunde hon stanna "Inari" utan den gudomliga makten?

Gudvärldens regler är inte särskilt strikta, eftersom vi ser det bevisat genom hela serien av Amaterasu-sama slarviga handlingar och utslag beslut.

Precis som gudarna inte låste Inari utanför den mänskliga världen för att ha brutit mot rättegångsreglerna (inte att förvandlas till en annan människa) eftersom det inte ansågs vara ett skadligt brott, var Inari troligtvis inte den enda engångs-önskade effekten av transformation. inte så "engång".

Eller, om du vill, var det bara det matematiska resultatet av alla tidigare omvandlingar. Eftersom Inari senast förvandlades tillbaka till sin ursprungliga form hände inga fler förändringar efter att hon återlämnade den gudomliga makten till Uka-sama. Om något, skulle hon ha förvandlats tillbaka gratis, som en gåva från Amaterasu-sama för att lära Uka och andra en värdefull lektion och för att undvika förvirring i den mänskliga världen.

1
  • (Förvandla inte) rättegången var ett upptåg. Amaterasu säger till Uka strax efter att den VERKLIGA rättegången Uka inte släppte sin ilska mot Inari för att ha använt transformationsmakten (och därmed tvingat Uka att gifta sig).

Som det visar sig har Inari inte gjort det verkligen förlorade sina krafter efter att ha gett dem tillbaka till Uka. Strax efter den punkt där anime slutar kan Inari se gudar igen och kan använda de gudomliga krafterna igen.