Anonim

\ "Kirei \" av Slimsick {Alla mynt} | Geometry Dash 2.11

I avsnitt 20 av UBW (eller avsnitt 8, UBW andra säsongen) meddelade Kirei att han skulle ta Rins hjärta. Jag antar att han ville använda det som ett slags kärl för gralen.

Men hur är det med Illyas hjärta som Gilgamesh hade tagit tidigare? Varför tog han Rins om han redan hade Illyas, vilket jag antar är bättre?

Kanske var han inte allierad med Gilgamesh längre? Eller kanske ville han bara döda Rin för skratt och fnissar?

5
  • Han vill att Rin ska vara den heliga gralens fartyg. Ett kandidatfartyg av Holy Grail.
  • @ och vad vill han göra med Illya då?
  • Illya är mestadels kandidaten till Holy Grail som Vessel eftersom Illya kom från familjen Ilyasiel som skapade den Holy Grail, det är därför han vill ha Illya men planen förändras.
  • @ Planen ändrades? Hur? Han har fortfarande Illyas hjärta. Vad fick honom att föredra Rins framför Illyas?
  • Holy Grail Vessel behöver en levande människa betyder inte död.

I avsnitt 20 av UBW (eller avsnitt 8, UBW andra säsongen) meddelade Kirei att han skulle ta Rins hjärta.

Först var det avsnitt 19. För det andra säger han helt motsatt sak. Han säger

"Fartyget behöver inget hjärta." Detta innebär att han vill ha hennes kropp utom hennes hjärta.

I avsnitt 20 ser vi vad han menade, när

Gilgamesh skjuter Illiyas hjärta inuti Shinji, förvandlar honom till fartyg och använder honom som ett sätt att "förankra" gralen till denna värld.

Anledningen till detta är att

Grail behöver två komponenter, först behöver den kärnan. I femte gralkriget är det antingen Illiyas eller Sakuras hjärta. Och det behöver ett fartyg för att förankra det i den verkliga världen. Fartyget kan vara vilken kropp som helst med tillräckligt mycket magiska kretsar. Normalt fungerar Illiya själv som både kärna och fartyg, men av någon anledning ville Gilgamesh inte det, så han tog bara kärnan. Och vid den tiden är Rin bara en verklig mage i närheten, vilket gör sitt bästa alternativ för ett fartyg. Men när hon i avsnitt 20 omgrupperades med Sabre och Shirou, kunde han inte längre nå henne, så han gick med det näst bästa alternativet: Shinji. Trots att hans magiska kretsar är ganska dåliga är han fortfarande en magus.

På allvar kan det vara en spoiler, med tanke på att Gil / Kotomines allians status är ganska osäker i anime (om du inte har kompletterande information).

Men tar det från signaler mest från anime:

  • I avsnitt 19 kommenterar han när han ber Lancer att döda Rin: "Fartyget behöver inget hjärta."

Så det antyder att oavsett vilken del han tänkte sig för Rin, skulle det inte behöva Rins hjärta. Jag antar att du kan ta det därifrån.

Utifrån det tror jag att den avsedda innebörden av "Jag kommer att ta detta hjärta." är att han tar ut Rins hjärta, men inte nödvändigtvis för att använda det.