Anonim

Wie GUT kenn ICH ODUMAN? (Fortnite Quiz)

I FMA visas bilar och tåg, men de verkar vara vanliga tidiga 1900-talets bilar och tåg, liknande de som fanns i den verkliga världen vid den tiden. Jag undrade om det finns några former av transport som visar sig ta alkemi, antingen i konstruktionen eller i själva körningen av dem?

Det finns inget officiellt ord på det här sättet, så vitt jag kan säga.

Som sagt, det finns betydande bevis för att alkemisterna utanför militären inte är lika begåvade som de vi har sett. I allmänhet tenderar militären att plocka upp utomordentligt begåvade alkemister för sina egna syften. (Du kan se scener som Al som fixar radion, Eds lilla parad runt staden som fixar allt och till och med Ed som fixar staden efter att alkemi slutade fungera ett tag; i vart och ett av dessa scenarier är stadsborna förvånade över sin skicklighetsnivå. ) Alkemister som inte går med i militären (Izumi, Hawkeye's far) tenderar att leva mer avskilda liv och ägna sin tid åt forskning eller annan vetenskap.

Från detta kan vi dra slutsatsen att det förmodligen är få alkemister som är villiga att ta sig tid och bidra till en industri (transporttillverkning) som inte utnyttjar deras vetenskapliga förståelse eller skicklighet på samma sätt som i militären. Inte bara det, men militärbidragen massor tid för personlig forskning samt enorm bidrag till statliga alkemister.

Med tanke på allt detta är det svårt att säga att alla alkemister skulle befinna sig i tillverkningsindustrin; Detta betyder dock inte att det inte finns någon som kan. Vi har sett Ed kunna förändra en bils utsida fullständigt.

Men som sagt, eftersom det inte finns något officiellt ord om detta, kan vi bara anta att alkymisterna utanför militären sannolikt inte har färdigheten eller motivationen att delta i tillverkningen av transportfordon.

När det gäller alkemi som faktiskt är Begagnade för transport är detta i huvudsak okänt. Den enda gången detta faktiskt händer är när människor rör sig mellan verklighet och icke-verklighet. (Detta händer när de dekonstrueras och tas in i porten, eller när Ed och Ling flyr från frosseri.)

1
  • Allt som jag kunde hitta på transport var klokt när Ed använde jordens pelare för att resa uppåt i The Conqueror of Shamballa.