Anonim

Varför är Ichigo ALLTID i Shikai Mode? !!

Jag minns att Aizen kidnappade Orihime men jag kommer inte ihåg om det förklarades väl varför detta hände. Jag har flera hypoteser men är inte säker på om de är sanna:

  1. Var det så att Hogyoku inte fungerade förrän Orihime botade det något hur? Fanns det en sådan scen i Bleach som bevisar detta? Varför skulle inte Hohyoku fungera? Ge inte Aizen redan mer kraft till sina håligheter redan innan Orihime?
  2. Var det därför Aizen behövde henne eller var det något annat? Att kanske tortera henne för att distrahera Shinigami och Ichigo? Men det verkar som att han vid denna tidpunkt inte riktigt trodde att Ichigo spelade någon roll så det verkar inte övertygande.
  3. Eller använde han henne för att läka sina Espadas?
  4. Eller gjorde han det för att locka Shinigami och fånga dem till Hueco Mundo?

Finns det kanske en annan anledning? Eller finns det flera skäl kombinerade? Aizen var smart så jag är säker på att han hade en anledning att kidnappa Orihime.

1
  • Förmodligen en lockbete, men samtidigt var Aizen så stark att han förmodligen också gjorde det som ett experiment och för lite kul. Vem vet vad som skulle ha hänt om alla kaptener och ichigo var i Karakura stad när han invaderade, särskilt om han tog med sig 2-3 andra Espada med sig.

Svaret ligger i Ichigos existens. I slutet av striden mellan Aizen och Ichigo noterade Ichigo att Aizens svärd är fyllt med ensamhet. Före Ichigo fanns det ingen på samma nivå av andligt tryck som Aizen. Detta bevisas i konversationen mellan Ichigo och hans far, Kurosaki Isshin, i avsnitt 301 av anime.

Isshin: Låt oss gå (efter Aizen)
Ichigo: Känner du inte det? Det finns inget sätt att vi kan bekämpa ett sådant monsterligt andligt tryck.
Isshin: Som jag trodde kan du verkligen förstå hans krafter.

Det var inte de exakta orden men är ganska mycket vad de sa i det avsnittet. Och tidigare under striden mellan Aizen vs Isshin, Yoruichi och Urahara sa Ishin att när han slog ner Aizen kände han ingenting. Aizen kände sig så tom. Detta beror på att Aizens makt ligger långt över Isshin, som Isshin inte längre kan förstå (Isshin nämnde också detta för Urahara efter att han släppte lös Getsuga Tensho mot Aizen). Detta bevisas senare av Aizen när han fick en normal människa att försvinna bara genom att vara nära honom utan att mannen faktiskt förstår att närmare Aizen kommer att döda honom.

Varför Aizen kidnappade Orihime? Den främsta anledningen är än en gång, Ichigo. Innerst inne trodde Aizen att Ichigo kan nå sin nivå. Och för att uppmuntra Ichigos tillväxt kidnappade Aizen Orihime så att Ichigo kände brådskan att bli starkare.

Den andra, mindre betydelsefulla (ur Aizens synvinkel) är Orihimes förmåga, Shunshun Rikka, som kan förneka verkligheten. Aizen var nyfiken på det när han såg Orihime använde det för att återställa sår.

När det gäller Ichigo som säger att Aizens svärd är fyllt med ensamhet nämndes det i avsnitt 310 vid 8: 30-10: 30 av anime.

När det gäller Yamamoto betraktades han verkligen som den mest kraftfulla Shinigami, men Aizen verkar inte se honom som sin lika. Det här är dock min egen gissning.

4
  • Intressant.Så, den del som förvirrar mig lite är, hade Yamamoto samma andliga tryck som Aizen eller var Aizen starkare? Om Aizen var starkare, varför gick han ens igenom att stjäla rijun jaaka?
  • Ichigo märkte ensamheten i Aizen zanpakto? När diskuteras detta i anime? Var det i slutstriden när Aizen är förseglad? Jag är väldigt nyfiken!
  • Han stjäl den inte utan förseglade den i Wonderweiss. Jag redigerade svaret för att inkludera dina frågor.
  • Jag undrar varför Aizen aldrig såg Yamamoto som sin lika, vilket alltid verkade ganska mystiskt för mig. Har du några gissningar?

Han kidnappade Orihime så att han kan väcka hogyokoen sedan Urahara förseglade den. De sa att hogyokoen kommer att ta lång tid att vakna men med Orihime tog det kortare tid.

1
  • Du kommer att vilja tillhandahålla en källa för detta.

Aizen förstår sin kraft och hur den i princip kan avvisa verkligheten / händelserna som hände. Han ser hennes helande förmåga som gränsande gudliknande krafter. Naturligtvis värdesätter han detta och vill att det ska användas som han vill. Jag tror att den bästa förklaringen till detta är i kapitel 240 på sidan 7. Jag tror faktiskt inte att han verkligen slutar utnyttja hennes förmågor förbi det som finns i det kapitlet (läka Grimmjow).

Att kidnappa henne har också den extra fördelen att locka ut Kurosaki och hans besättning. Genom att locka dem till Hueco Mundo får Aizen och hans män slåss på sitt eget gräs.

1
  • Det kapitlet förklarar inte riktigt Varför han ville dock ha henne kidnappad. Medan jag tror att du är ute efter något med lockande delen, bör lite mer övertygande information ges.

Jag tror att det bara är ett plott trick. Aizen har en stor plan med en bra historia men sanningen är att Ichigo inte hade något att göra med det. Författaren, istället för att prova något trovärdigt, drog bara det billiga kortet för att kidnappa Orihime så att Ichigo, killen som inte har något att göra där, gör allt jobbet och dödar huvudkillen igen, som inte har något att göra med honom.

Jag kommer ihåg att även det finns en del där Aizen säger att kidnappade Orihime eftersom han bara var nyfiken på hennes mystiska kraft, men just det.

Om historien om ovanstående kille ... Det är en anime skriven för 15-åriga barn, som Naruto, Dragon Ball, One Piece, etc, och som dem, den är full av tomthål. Det här är bara en annan.

1
  • 1 hur är denna specifika (kidnappning orihime) ett loophål?