Anonim

Intryck av nordiska språk - av en person

Jag avslutade nyligen Nichijou-anime och jag märkte att det finns en OVA och specialerbjudanden (Nichijou: Tanken Nichijou no Machi). Enligt MyAnimeList finns det 14 avsnitt under denna titel som du kan se i länken men jag kan bara hitta 3 avsnitt. Kan någon rikta mig dit jag hittar alla specialerbjudanden?

4
  • Var hittade du bara 3 avsnitt?
  • @Hakase från nyaa ... det har alla RAW-avsnitt men dess RAW :(
  • Tyvärr men vi hjälper inte människor att hitta olagliga länkar. Det bästa du kan få är Amazon- eller Ebay-listning eller en officiell streamingwebbplats.
  • @Hakase om du hittar det på någon "officiell" streamingwebbplats, säg mig eftersom jag redan har ett crunchyroll-konto och det innehåller inte många specialerbjudanden och så

Det finns viss förvirring om vad "Tanken Nichijou no Machi" är.

Det är inte det du har sett undertexter för. De saker du har sett undertexter är en reklamfilm och några unaired nästa avsnitt förhandsvisningar. Dessa saker tolkas vanligtvis inte som "specialerbjudanden", men i det här fallet har de felaktigt sammanfogats med och förväxlas med "Tanken Nichijou no Machi", som MAL tycker är specialerbjudanden.

"Tanken Nichijou no Machi" gör det inte består av en PR-video och några förhandsgranskningar av nästa avsnitt. Snarare är det en serie ~ 10-minuters live-actionklipp med Nichijou skådespelare och personal (mestadels Shiraishi Minoru, verkligen) gör saker som knappast har något att göra med själva showen. Här är den första av dem på YouTube (kan gå ner när som helst).

De är ganska intressanta att titta på, antar jag, men igen har de gjort det absolut inget att göra med Nichijou förutom med rollerna och medarbetarna från showen.

Jag misstänker att MAL är den ultimata källan till denna felaktiga information. Om någon vet hur man får en post borttagen från MAL, borde de förmodligen göra det med "Tanken Nichijou no Machi".


Hur som helst, för att svara på din titelfråga, tror jag att det finns 11 avsnitt av "Tanken Nichijou no Machi". YouTube verkar ha avsnitt 11, och den officiella webbplatsen för mangan listar avsnitt 11 som planeras för inkludering i BD 13 (den sista volymen).

Detta är dock lite förvirrande, eftersom BD 1 och BD 2 verkar innehålla en sak som heter "Tanken Nichijou no Machi", som kan skilja sig från "Tanken Hakken Nichijou no Machi 1" på BD 3 (fortsätter till BD 13, som listar "Tanken Hakken Nichijou no Machi 11"). Så svaret kan faktiskt vara 12 eller 13? Det är nästan säkert inte 14, dock.

Det finns något av bristen på information på internet om NichijouBD-innehåll, eftersom skivorna hade bottenlös på grund av det stora antalet (13 för 26 avsnitt; 11 eller 12 är vanligare tror jag) och de höga kostnaderna för varje enskild volym.