Anonim

Разве можно забыть такую ​​рыбалку? Съемки поклевок с дрона. Рыбалка на Кольском полуострове

I Bleach överför Rukia sina Shinigami-krafter till Ichigo genom att låta honom sticka sig själv i bröstet med sin zanpakuto.

Om en person blir knivhuggen i bröstet av en zanpakuto, kan de då ta upp hälften av Shinigamis krafter, eller måste det vara avsiktligt? Om det måste vara avsikt, finns det någon anledning för det?

5
  • Jag tror att jag kommer ihåg att anledningen till att Ichigo tog alla Rukias krafter förklarades någonstans i mangan ... men jag kan inte helt komma ihåg i vilken del av mangan det var = (
  • Kanske Ichigo som en kraftsvamp ...
  • För att klargöra min fråga eftersom alla som svarar inte svarar på den ställda frågan vill jag veta om det är möjligt att överföra Shinigami-befogenheter av misstag, INTE varför Ichigo absorberade mer av Rukias krafter än han skulle.
  • @kuwaly Jag har också svarat på det. Tyvärr, hur jag tolkade din fråga, kändes det som om du frågade båda. Får jag föreslå att du redigerar delen "överför mer än hälften" från din fråga och kanske flyttar den till en ny fråga?
  • @ Deidara-senpai Jag redigerade den delen och jag läste just den delen i ditt svar.

Överföringen av befogenheter måste vara avsiktlig eftersom shinigami annars inte kommer att kunna sticka någon utan att förlora sina befogenheter. Ichigo knivhöggs av Kenpachi senare i Soul Society-bågen, och det gav honom inte dennes krafter.

Överföringen initierades av Rukia, men eftersom Ichigo har en så kraftfull och dominerande reiatsu (andlig kraft), slutade han med att ta alla hennes dödsgudkrafter.

Det ska normalt inte hända, men Ichigo är lite av ett speciellt fall.

Rukia uppgav att hon inte hade för avsikt att överföra alla sina befogenheter till Ichigo, vilket betyder att det kan vara möjligt för shinigami-befogenheter att överföra av misstag.

Ichigo är dock ett speciellt fall.

Ichigo föddes med hög andlig energi med tanke på att hans föräldrar inte var vanliga människor, hans far var en själsskördare och hans mor var en Quincy.
På grund av Ichigos höga andliga energi överfördes alla Rukias shinigami-krafter till Ichigo.

Om vi ​​antar att detta bara är för att Ichigo är ett speciellt fall, kan det vara möjligt för shinigami-befogenheter att av misstag överföra, men inte allt. Det här är min teori om denna fråga.

Att säga att Rukias befogenheter överfördes är i grunden fel. Eftersom Ichigo var ett fartyg som kunde lagra stora Reiatsu (själskraft), slutade Ichigo när hon kraftigt överförde sin Reiatsu. Därför gör henne maktlös. Hon hällde bara sin Reiatsu i honom. Inte hennes krafter.

Ichigo är ett speciellt fall. Jag vill inte förstöra historien, så jag rekommenderar att du inte läser något under den här raden

Det finns en anledning till att shinigami-makten överfördes till honom. Du förstår, han har inte vanliga föräldrar. en av hans föräldrar är en före detta shinigami som fick honom att ha förmågan att överföra shinigami-befogenheter till honom. Han var den enda hanen i familjen, och förmodligen var han en annan gen än sina systrar. meningsfullt ha?

5
  • Jag är inte säker på att jag håller med ... Du fick mig att gå på föräldrarnas sak, men förlorade mig efter det.
  • 2 Jag har formaterat svaret åt dig, inkludera spoilers i lämpligt format. Namn och termer bör inte heller finnas i kodtaggar.
  • @MadaraUchiha Jag kommer, jag visste inte att de existerar. Tack för inbjudan till den här webbplatsen. och redigera.
  • Glad att ha dig ombord! Om du har några frågor angående webbplatsens policyer, se meta, vanliga frågor eller chatt. Lycka till! :-)
  • 1 @Makoto Jag tror att han menade att Ichigo som son till en shinigami gör att hans gener / DNA är "kompatibla" med shinigami-krafterna, även om pojke / tjej-saken inte heller vettade för mig. @ shnisaka Om detta är vad du menade, vänligen redigera för att göra din poäng tydlig.